Stoiximan Super League

Δέλλας: «Κρατάω μόνο τους βαθμούς»

Δυσαρεστημένος παρά τη νίκη της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Ατρόμητου κόντρα στον Πανθρακικό.

Δεν παρασύρθηκε από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πανθρακικό ο Τραϊανός Δέλλας, κάτι που φρόντισε να φανερώσει στο περιθώριο των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε ότι μόνο που κρατάει είναι οι τρεις βαθμοί, γεγονός που δίνει το δικαίωμα να έχει στόχους στους υπόλοιπους αγώνες.

«Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Από πλευράς ποιότητας, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Αν κρατούσα κάτι είναι θα ήταν οι τρεις βαθμοί. Και για αυτό το λόγο ήρθαμε εδώ. Νομίζω ότι κάναμε μέτριο πρώτο μέρος που θα μπορούσαμε να είχαμε και δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο δώσαμε δικαιώματα στον Πανθρακικό να μας απειλήσει.

Ο Πανθρακικός έδειξε πάθος στο δεύτερο μέρος, που αν το είχε και σε άλλα ματς πιστεύω δεν θα βρισκόταν στη θέση που είναι τώρα.

Λυπάμαι πραγματικά γιατί είναι μία οργανωμένη ομάδα που αποχαιρέτησε την κατηγορία. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε τρία ματς και θα επικεντρωθούμε εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x