Stoiximan Super League

Δέλλας: «Η ΑΕΚ ήταν υπό πίεση και ξέραμε πως θα αντιδρούσε - Ευχαριστώ τον Αλμέιδα για τα λόγια του»

Τι δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΟΦΗ από την ΑΕΚ.

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του ΟΦΗ απέναντι στην ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 3-0.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος, ούτε από το αποτέλεσμα, ούτε από την εμφάνιση τουλάχιστον του πρώτου ημιχρόνου. Η ΑΕΚ μετά το γκολ ανέβασε στροφές και εμείς ήμασταν συνέχεια υπό πίεση. Δεν μπορούσαμε να σπάσουμε το πρέσινγκ. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε, είχαμε μια ευκαιρία να σκοράρουμε και αν το κάναμε θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην ΑΕΚ. Όμως θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ ήταν κάτω από πίεση και ξέραμε πως θα αντιδρούσε. Εμείς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε αυτό που χρειαζόταν σήμερα», σημείωσε ο προπονητής των Κρητικών.

Ερωτηθείς για τους στόχους του ΟΦΗ τη νέα σεζόν απάντησε: «Θα πρέπει να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ΑΕΚ δεν είναι στα δικά μας μέτρα, αλλά θα πρέπει να μαθαίνουμε από τέτοιες ομάδες, αν θέλουμε να φτάσουμε στο επίπεδό τους, αγωνιστικά και ψυχολογικά».

Για τα συναισθήματά του για την παρουσία του στην OPAP Arena είπε: «Τα συναισθήματά μου για την ΑΕΚ είναι γνωστά. Στον Άρη γεννήθηκα ποδοσφαιρικά, στην ΑΕΚ μεγάλωσα. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στον κόσμο της ΑΕΚ, μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχω από εδώ. Η ΑΕΚ θα έχει μια δύσκολη σεζόν μετά τον αποκλεισμό της».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τα εγκώμια του Ματίας Αλμέιδα είπε: «Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια, σίγουρα θα ξέρει πώς βρίσκεται η ΑΕΚ εδώ. Έχω δώσει πολλά, αλλά έχω πάρει και πολλά από αυτή την ομάδα. Τον ευχαριστώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x