Stoiximan Super League

Δέλλας: «Δεν κοιτάμε τους άλλους, κοιτάμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς»

Χαμηλούς τόνους στην προοπτική για την είσοδο στα play-off κράτησε ο Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας ότι από την πλευρά του ο Ατρόμητος πρέπει να νικά τα δικά του παιχνίδια, χωρίς να κοιτά τους άλλους.

Ως ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που παίζει το τελευταίο της «χαρτί» χαρακτήρισε το αυριανό κόντρα στον Πανθρακικό ο Τραϊανός Δέλλας.

Παράλληλα, σε ερώτηση για το αν ο Ατρόμητος έχει ως στόχο τα play-off, ο προπονητής των Περιστεριωτών ανέφερε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του κοιτούν κάθε αγώνα ξεχωριστά και το πώς θα φτάσουν σε σερί νικών και στο τέλος θα κάνουν ταμείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Η ελπίδα του Πανθρακικού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τον έκανε να πετύχει μια ανατροπή, επομένως θέλει πολλή προσοχή. Με εμάς θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Το θέμα είναι το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς».

Για το θέμα του γκολ: «Το θέμα του γκολ το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Φτάνουμε πολλές φορές με προϋποθέσεις για να πετύχουμε γκολ. Είτε ένα κακό τελείωμα, είτε μία κακή πάσα δεν γίνεται αυτό. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι ότι με τη μία φάση ο αντίπαλος μας κάνει γκολ και βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι προκύπτει μια πολύ δύσκολη κατάσταση για να την ανατρέψεις. Είναι ευχάριστο που βάλαμε δύο γκολ κόντρα στον Αστέρα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το αν είναι κομβική αγωνιστική για το στόχο των play-off: «Κομβική θα είναι αν κερδίσουμε εμείς. Από τη στιγμή που θα κερδίσουμε εμείς δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Έχω πει και στους παίκτες μου ότι είναι πέντε τελικοί για μας και αν θέλουμε κοιτάμε παραπάνω και να φτάσουμε τους στόχους που είχαν τεθεί από την αρχή της σεζόν, πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε αυτό που πρέπει εμείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x