Stoiximan Super League

Δεκαεννιά και ο Εμπόου!

Με τον Πάπε Εμπόου να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους μετά την πολύμηνη απουσία του, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου κόντρα στον Πανθρακικό.

Μια ευχάριστη είδηση προέκυψε στην ανακοίνωση της αποστολής του Ατρόμητου από τον Τραϊανό Δέλλα εν όψει Πανθρακικού, καθώς σε αυτή συμπεριλήφθηκε και ο Πάπε Εμπόου.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στην αρχής της χρονιάς με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην έχει μπορέσει να βοηθήσει, ωστόσο δείχνει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση και για ψυχολογικούς λόγους επιλέχθηκε να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στην Κομοτηνή.

Οι υπόλοιποι 19 ποδοσφαιριστές είναι: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Γροντής, Ουσέρο, Κούρος, Ματέι, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Μπάλλας, Φυτανίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Σουμπίνιο, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Λημνιός.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε με επικεφαλής τον Team Manager Σπύρο Σοφιανό για την Κομοτηνή με ενδιάμεσο σταθμό την Αλεξανδρούπολη.

Θεολόγου, Μπαστακός, Κεϊτά (τιμωρημένος) θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x