Stoiximan Super League

Βρύζας: «Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Μικρής σημασίας χαρακτήρισε τη σειρά των αγώνων των πλεί οφ ο Ζήσης Βρύζας. Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στους διαιτητές της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στην επαναληπτική αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε ο Ζήσης Βρύζας στο περιθώριο της κλήρωσης των αγώνων των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εξέφρασε την επιθυμία οι διαιτητές της εν λόγω αναμέτρησης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ενώ όσον αφορά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανέφερε πως η κοινή γνώμη είναι καχύποπτη λόγω των λαθών που έχουν γίνει κατά της ομάδας.

Σχετικά με την κλήρωση δήλωσε πως η σειρά των αγώνων έχει μικρή σημασία.

«Ελάχιστη σημασία έχει η σειρά των αγώνων», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τον ορισμό του διαιτητή Σπάθα στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

«Εύχομαι να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Έχουμε δεχτεί πολλά πλήγματα από τη διαιτησία και η κοινή γνώμη είναι καχύποπτη. Πιστεύω ότι όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x