Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εχέγγυα να προχωρήσει»

Καθησυχαστικός για το μέλλον του Ολυμπιακού παρά την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας εμφανίστηκε ο Γ. Βρέντζος, μιλώντας στην παρουσίαση του Μ. Σίλβα. Τι είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.

Σίγουρος πως ο Μάρκο Σίλβα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που είχαν θέσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την θέση του νέου προπονητή της ομάδας, αλλά και σίγουρος πως η κρίση δεν θα επηρεάσει τον σύλλογο δήλωσε ο Γιάννης Βρέντζος.

«Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια δυσκολία στις συζητήσεις, γιατί υπάρχει αβεβαιότητα. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσει. Η πιο τρανή απόδειξη είναι ότι ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται εδώ μαζί μας. Ο Ολυμπιακός και είναι περήφανος γι’ αυτό έχει πληρώσει 90 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους. Και καλό είναι κάποια στιγμή οι αρχές να ψάξουν πόσα πληρώνουν οι άλλες ομάδες…», ανέφερε με νόημα.

«Θα του δώσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να φτιάξει την ομάδα που θέλουμε», διαβεβαίωσε ο Μιχάλης Κουντούρης. «Ο προπονητής θα έχει την απόλυτη στήριξη και βοήθεια από εμάς», είπε από την μεριά του ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά τους:

Γιάννης Βρέντζος (διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ Ολυμπιακός): «Ο Μάρκο Σίλβα είναι ένας από τους σημαντικότερους προπονητές στην Πορτογαλία και ένας από τους πλέον ανερχόμενους στην Ευρώπη. Ήταν εξ αρχής η πρώτη μας επιλογή. Η μέχρι τώρα καριέρα του, οι επιτυχίες του, το προφίλ του, οι φιλοδοξίες του, ταιριάζουν απόλυτα στο πρότζεκτ του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια δυσκολία στις συζητήσεις, γιατί υπάρχει αβεβαιότητα. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσει. Η πιο τρανή απόδειξη είναι ότι ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται εδώ μαζί μας.

Η κρίση, ειδικά τις τελευταίες δέκα ημέρες, αλλά και η κρίση των υπολοίπων ομάδων κάνει λιγότερο ελκυστικό προορισμό την Ελλάδα. Η μικρότερη αγγλική ομάδα έχει μεγαλύτερα έσοδα από όλες στη χώρα μας. Ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι είναι αυτό της φορολογίας.

Πλέον φτάνει στο 50%. Το μισό αγωνιστικό μπάτζετ πηγαίνει στους φόρους. Δεν είναι η ίδια κατάσταση με πριν από πέντε χρόνια. Τότε ήταν 20%. Ο Ολυμπιακός και είναι περήφανος γι’ αυτό έχει πληρώσει 90 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους. Και καλό είναι κάποια στιγμή οι αρχές να ψάξουν πόσα πληρώνουν οι άλλες ομάδες…».


Μιχάλης Κουντούρης (αντιπρόεδρος-υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος): «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον νέο προπονητή και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Μου δείχνει ότι είναι έξυπνος, μοντέρνος και εργατικός προπονητής. Εμείς με τη σειρά μας θα τον βοηθήσουμε και στην προετοιμασία της ομάδας και να του δώσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να φτιάξει την ομάδα που θέλουμε».

Γρηγόρης Γεωργάτος (αθλητικός διευθυντής): «Του εύχομαι κι εγώ κάθε επιτυχία. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε αυτό τον σύλλογο και σε κάνει να βλέπεις τη διαφορά. Καταλαβαίνεις είτε μπαίνεις στο Καραϊσκάκη, είτε στο Ρέντη, σου δημιουργείται μια δύναμη, μια υπερηφάνεια. Δυο χρόνια στην ακαδημία έβλεπα να γίνονται τεράστια έργα για να μεγαλώνει ο σύλλογος. Και αυτά συνεχίζονται.

Αυτό είναι το σημαντικό, πόσο θέλει η διοίκηση να μεγαλώνει ο σύλλογος. Ο προπονητής θα έχει την απόλυτη στήριξη και βοήθεια από εμάς. Αν είμαι σε αυτή τη θέση είναι επειδή όλοι μου έδειξαν από την αρχή πόσο με θέλουν και με βοήθησαν. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τη δουλειά και μόνο με τη δουλειά, με λάθη και με σωστά, για το καλό του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x