Stoiximan Super League

Βούρος για ΑΕΚ: «Ας διαλέξουμε τις λέξεις υπομονή κι εμπιστοσύνη»

Μια διαφορετική σκέψη μοιράστηκε ο Γιάννης Βούρος με τους φίλους της ΑΕΚ, ζητώντας υπομονή και εμπιστοσύνη προς την ομάδα μετά το σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Νόα

Ο πρώην Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και γνωστός υποστηρικτής της ΑΕΚ σε όλη τη ζωή του, Γιάννης Βούρος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα έπειτα απ' όλα όσα άκουσε και διάβασε από τον κόσμο της «Ένωσης» μετά το σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Νόα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε στα social media:

Επειδή μου στέλνετε διάφορα μηνύματα και ζητάτε γνώμη και θέση κι επειδή είναι δύσκολο να απαντώ σε όλους διαλέγω αυτή την σύντομη ανάρτηση.

Ενεργό μέρος στα διοικητικά δεν είχα ποτέ. Μέλος μόνο των παλαίμαχων είμαι αλλά κι αυτό συνοδεύεται από ένα ερωτηματικό που αναδύεται κατά καιρούς ,όχι με δική μου ευθύνη. Το χρέος μου όμως στην ομάδα και το μέλλον της το έκανα από άλλα πόστα. Όλοι γνωρίζουν σε τι αναφέρομαι και δεν επιθυμώ να επεκταθώ επ' αυτού.

Από μικρό παιδί γεννημένος δίπλα στο γήπεδο έβαλα τον δικέφαλο κιτρινόμαυρο αετό στο στήθος μου (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κι έζησα το μεγαλείο της ΑΕΚ ως την μόνη συμβατή αθλητική αξία της ζωής μου. Βίωσα χαρές, πίκρες, χαρμολύπες, αποκλεισμούς, απαξίωση, περιθωριοποίηση, τίτλους, χαμένες ευκαιρίες, άνθηση, μαρασμό, αναγνώριση, ξεφτίλα, παράγκες, ύπουλες συμμαχίες, υποβιβασμούς...

Μια πορεία ίδια κι απαράλλαχτη με αυτήν του Ελληνικού Έθνους. Μα όπως και η Ελλάδα που επιμένει κι αντιστέκεται έτσι και ο Δικέφαλος είναι εδώ κι επιβιώνει. Με τραυματισμένα τα φτερά του αλλά ζωντανός. Μπορεί ακόμα να πετάξει. Με δική του επιτέλους φωλιά, με νέους φίλους και διοικητικούς υποστηρικτές, με ορίζοντες ανοιχτούς. Χαρακτηριστικό της φυλής μας είναι να πέφτουμε από τα "ζήτω" στα " ανάθεμα".

Αυτή την φορά ας διαλέξουμε δύο άλλες λέξεις.
Υπομονή και εμπιστοσύνη.

Υπομονή γιατί είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα πολλά ήρθαν τούμπα και εμπιστοσύνη σε αυτούς (Διοίκηση, προπονητή και παίκτες) που γνωρίζουν καλύτερα την δουλειά από τους ειδήμονες της κερκίδας.

Καλή αγωνιστική περίοδο να έχουμε.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x