Stoiximan Super League

Βούλγαρης για Λουτσέσκου: «Δεν τον ενημερώσατε ποιος έφτιαξε τους πίνακες διαιτησίας και ποιος είναι πρόεδρος στην ΕΠΟ;»

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταμάτης Βούλγαρης, απάντησε στα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη διαιτησία στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ.

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε για τη διαιτησία, αναφερόμενος και σε αυτή του αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ και μιλώντας για πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων που δεν καταλογίστηκε.

Η δήλωσή του αυτή έφερε την αντίδραση του συμβούλου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταμάτη Βούλγαρη, ο οποίος με ποστάρισμα στα social media αναρωτήθηκε αν ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ενημερωθεί για το ποιος έφτιαξε τους νέους πίνακες διαιτησίας και για το ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Θυμίζουμε ότι ο Λουτσέσκου είχε σχολιάσει «είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό, που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Επειδή πάλι μίλησε για την ΑΕΚ… Δεν τον έχετε ενημερώσει ρε καρντάσια για το ποιος έφτιαξε τους νέους πίνακες της διαιτησίας ή δεν ξέρετε; Δεν τον ενημερώσατε για το ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ; Δεν είναι αυτός για τον οποίο πανηγυρίζατε όλο το καλοκαίρι; Δεν τον ενημερώσατε για το ποιοι δύο πρόεδροι τον στήριξαν με χέρια και με πόδια για να βγει και να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρο; Δεν τον ενημερώσατε για το ποιος έκανε τις επαφές με την UEFA για το νέο αρχιδιαιτητή; Για… μένα, να βρείτε τον υπεύθυνο και να του ζητήσετε εξηγήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x