Stoiximan Super League

Βοσνιάδης: «Έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο χθεσινό φιλικό με τον Πανιώνιο έμεινε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης.

Βελτιωμένοι παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο σε σχέση με το πρόσφατο φιλικό με τον Εργοτέλη, σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε πως στόχος για εκείνον παραμένει η άμεση ετοιμότητα της ομάδας μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης

Για την εικόνα του Απόλλωνα στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο σε σχέση με τον Εργοτέλη:

«Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το ματς με τον Εργοτέλη, στο οποίο κερδίσαμε, είχαμε καλύτερο πρόσωπο, βγήκαν κάποια πράγματα που ζητάμε. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά και στο α’ ημίχρονο είχαμε κατοχή μπάλας. Κάναμε πολλές φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο β’ ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε και κάναμε μια-δυο φάσεις»

Για το την ως την μέχρι σήμερα απόδοση της ομάδας του και τους στόχους της:

«Είμαι γενικά πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Όταν η ομάδα αποκτήσει συνοχή, θα έχουμε και καλύτερη εικόνα. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη. Είμαι σίγουρος, έχουμε ποιότητα, θα κάνουμε πράγματα. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τα παιδιά, πιάνουν γρήγορα αυτά που θέλουμε. Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ βαριά, γνωρίζαμε ότι θα υπάρξει κόπωση. Την επόμενη εβδομάδα, που έχει περισσότερα φιλικά, θα κοιτάξουμε να είναι πιο φρέσκια η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x