Stoiximan Super League

Βόλος-Πανσερραϊκός: Σέρρες για διπλό με σκοπό να… ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας

Βόλος και Πανσερραϊκός θα «μονομαχήσουν» στο Πανθεσσαλικό (19/10) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στο Πανθεσσαλικό «ανοίγει η αυλαία» της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League!

Βόλος και Πανσερραϊκός τίθενται αντιμέτωπες απόψε (17:00), ψάχνοντας τη νίκη και το τρίποντο που θα τους απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Από τη μία πλευρά ο Βόλος προέρχεται από μία σπουδαία εμφάνιση στο Περιστέρι εκεί που η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη πήρε το διπλό και μαζί το πολύτιμο τρίποντο που τους έδωσε μεγάλη βαθμολογική και κυρίως ψυχολογική ανάσα (2-1 05/10).

Ο Βόλος έδειξε τις επιθετικές του αρετές στην τελευταία αναμέτρηση πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων και θέλει σίγουρα να χτίσει πάνω σε αυτή με σκοπό να μπορέσει αν ανακάμψει βαθμολογικά και να αναρριχηθεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League.

Ο Πουρσαϊτίδης όμως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση απέναντι στον Πανσερραϊκό δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκλάβτσιτς ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στην προηγούμενη αναμέτρηση, ενώ ο Ντε Καμπς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του.

Η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Σιαμπάνης, Μύγας, Τάχατος, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Φερράρι, Σμέλερς, Τσοκάνης, Δόσης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα

Από την άλλη πλευρά ο Πανσερρεαϊκός ψάχνει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα του από τον ΟΦΗ (3-2, 06/10). Οι Κρητική σε μία αναμέτρηση ροντέο εκμεταλλεύτηκαν τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων και κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές, με τη χαριστική βολή να έρχεται στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από τα 11 βήματα με εκτελεστή τον Φούντα.

Η ομάδα του Φεράντο βρίσκεται ακόμη στον πάτο της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό έχοντας συγκομιδή μόλις τέσσερις βαθμούς σε αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές. Η ανάγκη για μία μεγάλη νίκη είναι σημαντική και αν τελικά καταφέρει να πάρει διπλό μέσα στο Πανθεσσαλικό θα μπορέσει να αλλάξει για τα καλά η χρονιά των Σερραίων.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Στάικος λόγω τιμωρίας, όπως και ο Ουαγκέ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο στην τελευταία προπόνηση. Νοκ άουτ για το ματς με τον Βόλο τέθηκε και ο Καπτούμ, αφού πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις από τον τραυματισμό του και δεν είναι ακόμα στην κατάλληλη αγωνιστική ετοιμότητα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Χαντάκιας, Φαρές, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Λιάσος, Περούτσι, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Σοφιανος, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:
Βόλος (Πουρσαϊτίδης): Κόβακς - Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι - Κόμπα, Μπερνάντου, Ασεχνούν, Μεντιέτα, Άλτμαν, Κόντε

Πανσερραϊκός (Χ. Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Χαντάκιας, Ντέιβιντσον, Μπέργκστρεμ, Δεληγιαννίδης, Λιάσος, Κουτσογούλας, Φαρές, Χατζηστραβός, Τομάς, Μπετανκόρ

Διαιτητής:
Κατσικογιάννης Αλέξανδρος
Βοηθοί: Μηνούδης και Τοροσιάδης
4ος: Φίτσας
VAR: Στάικος και Ευθυμιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x