Stoiximan Super League

Βόλος-ΟΦΗ: Με φόρα από την Τρίπολη οι Θεσσαλοί, για την πρώτη νίκη οι Ηρακλειώτες

Ο Βόλος φιλοξενεί τον ΟΦΗ (19:30) στο «Πανθεσσαλικό» για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετική ψυχολογία κοντράρονται την Κυριακή (01/09) στο Πανθεσσαλικό, καθώς ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΦΗ (19:30, COSMOTE SPORT 2, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6)

Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σπουδαία νίκη 1-0 στην Τρίπολη επί του Asteras AKTOR, την πρώτη τους στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα είχαν ηττηθεί από Ολυμπιακό. Η ομάδα του Χοακίν Γκόμεθ δεν έθελξε με την αγωνιστική της εικόνα, καθώς πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο δικό της μισό του γηπέδου, όμως μία νίκη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μόνο εύκολη δεν είναι και έδωσε πίστωση χρόνου στο σύνολο του Ισπανού προπονητή.

Πλέον, ο Βόλος αντιμετωπίζει στο γήπεδό του ένα σύνολο που δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά τη σεζόν, θέλοντας μετά την πρώτη του νίκη να πανηγυρίσει και το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο στη σεζόν. Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Xοακίν Γκόμεθ, και αυτοί είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Βιγιαφάνιες, Ντε Καμπς, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόζτα. Εκτός έμεινε για μία ακόμη μία φορά ο τραυματίας Τσοκάνης, ενώ επέστρεψε ο Βιγιαφάνιες που ήταν τιμωρημένος.

Από την άλλη, για τον ΟΦΗ το ξεκίνημα δεν είναι το ιδανικό. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα υπέστη στην πρεμιέρα εύκολη ήττα με σκορ 3-0 από την ΑΕΚ, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο (1-1) στο «Γεντί Κουλέ», παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ από νωρίς και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις.

Οι Ηρακλειώτες, επομένως, θα ψάξουν την πρώτη τους φετινή νίκη, έχοντας πλέον διαθέσιμο και τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος αποτελεί μία σπουδαία μεταγραφή και θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση. Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ περιλαμβάνει τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Καλαφάτη, Μαρινάκη, Χατζηθεοδωρίδη, Γκονζάλες, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Καραχάλιο, Ριέρα, Γκαγέγκος, Μπάΐνοβιτς, Φαϊτάκη, Κουτεντάκη, Μπάκιτς, Φούντα, Νους, Σενγκέλια, Γιούνγκ και Θεοδοσουλάκη.

Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι τραυματίες Αποστολάκης, Μπρεσάν και Νέιρα, ο τιμωρημένος Ισέκα και οι Μπάουμαν, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Μ. Χνάρης και Φανουράκης.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

Βοηθοί: Σαμοΐλης, Στεφανής

Τέταρτος: Τσιάρας

VAR: Κουμπαράκης, Νιδριώτης

Βόλος (Γκόμες, 3-5-2): Σιαμπάνης, Καλογερόπουλος, Κορέα, Μίλετιτς - Φεράρι, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Βιγιαφάνιες - Ασεχνούν, Κόζτα.

ΟΦΗ (Δέλλας, 4-2-3-1): Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Μπόρχα - Γκαγιέγος, Καραχάλιος - Φούντας, Ριέρα, Μπάκιτς - Γιουνγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x