Stoiximan Super League

Βόκολος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μπορεί ο Παναθηναϊκός με Λανς»

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τη Λανς και όχι μόνο.

Ικανό να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στη Λανς χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Λεωνίδας Βόκολος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. O άλλοτε αμυντικός των «πράσινων», που είχε σκοράρει στη νίκη επί της Λανς το 1999, μίλησε επίσης για τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, τις χθεσινές νίκες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, αλλά και το προπονητικό του μέλλον.

Αναλυτικά ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-τους τρεις αποκλεισμούς στην Ευρώπη: «Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ ήταν απρόσμενος, ήταν κάτι άσχημο για την ίδια και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολλές φορές το ξεκίνημα της χρονιάς για τις ομάδες μας που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους είναι δύσκολο στην Ευρώπη. Αυτό φάνηκε σε έναν βαθμό και στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, αλλά έχουν τις δεύτερες ευκαιρίες για να διεκδικήσουν τη συνέχιση της προσπάθειάς τους στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ για 60-70 λεπτά ήταν κυρίαρχος, αλλά η Μάλμε είχε καλύτερο ρυθμό και στο τέλος από τύχη ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση. Θεωρώ πως θα καταφέρει να περάσει την Σάμροκ Ρόβερς. Ο Παναθηναϊκός ήταν λίγο άτυχος στις κληρώσεις. Ο Άγιαξ δεν παύει ποτέ να είναι Άγιαξ, στην Ολλανδία στάθηκε εξαιρετικά, έπαιξε σαν Παναθηναϊκός, ήταν και λίγο τυχερός και κατέληξε να παίζει την πρόκριση στα πέναλτι. Τώρα έχει μπροστά του τη Λανς, έναν όχι εύκολο αντίπαλο. Πιστεύω πως είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού όμως και πιστεύω πως μπορεί να περάσει στους ομίλους».

-το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στη Λανς το 1999: «Γυρίσαμε πολύ πίσω τώρα… (γέλια). Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για μένα και την ομάδα, είχαμε κάνει μια καλή πορεία. Ήταν από τα πρώτα μου παιχνίδια στην Ευρώπη και το να κερδίζεις ένα τόσο σημαντικό ματς σού δίνει μεγάλη χαρά, πόσω μάλλον όταν πετυχαίνεις και το γκολ της νίκης».



-τα νέα στοιχεία του Παναθηναϊκού με Αλόνσο: «Βλέπουμε μια διάθεση να πιέσει η ομάδα ψηλά και να βγει γρήγορα μπροστά με κάθετο ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει τη Λανς και να μπει στην League Phase του Conference League».

-τα παιχνίδια ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε άδειος, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Η ομάδα άδειασε πνευματικά και σωματικά μετά το ισχυρό σοκ κόντρα στη Μάλμε. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές και επηρεάστηκαν. Σε τέτοια παιχνίδια ο αντίπαλος μπορεί να υπερβάλει εαυτόν. Χθες ο Πανσερραϊκός παρουσιάστηκε πολύ καλός και δυσκόλεψε πολύ τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στον Βόλο. Όμως είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και εύχομαι να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα. Μακάρι να είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο το περσινό, που παίχτηκε ως το τέλος. Ήταν προς όφελος του προϊόντος».

-το μέλλον του: «Αγαπώ αυτό που κάνω, σίγουρα είχα το χρόνο να δω κάποια διαφορετικά πράγματα και αναμένω να βρεθεί μπροστά μου μια ευκαιρία, ένα καλό πλάνο για να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ. Σίγουρα έχω στο μυαλό μου και το εξωτερικό, έχουν γίνει και κάποιες συζητήσεις. Πιστεύω πως πρέπει να δοθούν κάποια στιγμή ευκαιρίες σε Έλληνες προπονητές στο εξωτερικό, γιατί όσοι βγήκαν από τα σύνορα παρουσίασαν έργο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x