Stoiximan Super League

«Βλέπει» Ολυμπιακό και… Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί, πήγε… χαλαρά, αλλά στον Παναθηναϊκό τον περιμένουν να μπει κανονικά από αύριο και να παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με τον Πράνιτς στη διάθεσή του θα ντεμπουτάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Κροάτης βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί κι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης (λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην εθνική τις προηγούμενες μέρες).

Στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία πως την Τετάρτη ο Κροάτης μπακ-χαφ θα συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα και θα υπολογίζεται κανονικά και με τον… νόμο από τον Ιταλό τεχνικό.

Κατά τ’ άλλα, ο Τελάντερ έκανε εκ νέου ατομικό και ουσιαστικά έχει τεθεί νοκ-άουτ από το ντέρμπι αιωνίων του Σαββάτου, στη Λεωφόρο.

Ο Στραματσόνι συνεχίζει να δίνει βάσει στην τακτική κι όπως όλα δείχνουν θα προτιμήσει το 4-4-2 σε ευθεία. Απόντες ήταν από το Κορωπί οι διεθνείς Μπεργκ, Αμπέντ, Καρέλης, Νίνης και Χουχούμης που ουσιαστικά θα ενσωματωθούν δύο-τρεις μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x