Stoiximan Super League

Βέλεθ: «Πήραμε ένα σκληρό μάθημα - Νιώθουμε τη δίψα του κόσμου για την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ως σκληρό μάθημα χαρακτήρισε την ισοπαλία του Άρη κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Φραν Βέλεθ.

Δηλώσεις μετά το ισόπαλο 1-1 του Άρη στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Πανσερραϊκό έκανε ο Φραν Βέλεθ.

Ο αμυντικός των «κίτρινων» χαρακτήρισε ως σκληρό μάθημα το τελικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έλεγχε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, ενώ τόνισε ότι άπαντες στον σύλλογο νιώθουν τη δίψα των φιλάθλων για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Άρη:

«Χάσαμε τρεις βαθμούς. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, ακόμη και στις καθυστερήσεις αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος κι αυτό μας πλήγωσε. Στο γκολ που δεχθήκαμε υπήρξε μια ολιγωρία της άμυνας, αλλά δεν είναι όμως μόνο η άμυνα. Όλη η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται. Πήραμε ένα σκληρό μάθημα».

Για τα διαδοχικά παιχνίδια: «Πράγματι είχαμε διαδοχικά παιχνίδια και προφανώς είχαμε ένα δύσκολο διάστημα. Θα πάρουμε κάποιες ανάσες γιατί το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί στη συνέχεια».

Για τις αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο και τη δίψα του κόσμου για την κατάκτηση του τίτλου: «Προφανώς νιώθουμε αυτή τη δίψα. Αυτή υπάρχει κάθε χρόνο για να φτάσει η ομάδα στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο. Μπροστά μας έχουμε όμως τους αγώνες με τον Παναιτωλικό, αλλά προηγούνται οι αγώνες Πρωταθλήματος, οπότε θα πρέπει να πάμε βήμα βήμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x