Stoiximan Super League

Βάζουν πλάτη!

«Δεν θέλουμε πριμ για τη νίκη στο ντέρμπι», το μήνυμα των παικτών του ΠΑΟ, που αντιπρότειναν να μοιραστεί ένα ποσό σε όλη την ομάδα, μόνο σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου!

Σε μια κίνηση, η οποία δεν έχει προηγούμενο, προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και η οποία αποδεικνύει ότι φέτος το κλίμα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.

Κατανοώντας την οικονομική κατάσταση, ενημέρωσαν πως δεν δέχονται πριμ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και συμφώνησαν να μοιραστούν ένα ποσό μόνο σε περίπτωση κατάκτησης Κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές από μόνοι τους είπαν ότι η τωρινή κατάσταση στην ομάδα με τις περικοπές μισθών και τις αποχωρήσεις δεν δικαιολογεί το να ζητήσει κανείς έξτρα πριμ.

Επίσης, μπορεί η νίκη που επετεύχθη να είναι μεγάλη, αλλά δεν επιφέρει κάποιο εξτρά έσοδο. Είναι, απλώς, νίκη γοήτρου…

Αυτό που συμφωνήθηκε, λοιπόν, είναι να υπάρξει ένα ποσό που θα μοιραστεί σε όλη την ομάδα (από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι τον «τελευταίο» υπάλληλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα), μόνο στην περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου, μια επιτυχία η οποία θα φέρει οικονομικά οφέλη στην ομάδα.

Οι «πράσινοι» βάζουν πλάτη, σε μια δύσκολη περίοδο για τον Παναθηναϊκό, κατανοώντας, πλήρως την κατάσταση. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει προηγούμενο και μαρτυρά ξεκάθαρα ότι στο «τριφύλλι» η ενότητα είναι ένα από τα κύρια στοιχεία φέτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x