Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Κόκκινη μαρς στον Μπεντινέλι για την αγκωνιά σε Αλεξανδρόπουλο»

Για ξεκάθαρη περίπτωση αποβολής, που κακώς δεν δόθηκε στον Μπεντινέλι για την αγκωνιά του στον Αλεξανδρόπουλο, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Τη διαιτησία Κουμπαράκη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Μιλώντας στην εκπομπή του Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, στάθηκε στη φάση του τραυματισμού του Αλεξανδρόπουλου από τον Μπεντινέλι, τονίζοντας ότι ήταν ξεκάθαρη περίπτωση αποβολής:

«Εκτείνει εμφανώς τον αγκώνα ο Μπεντινέλι και πρέπει να αποβληθεί. Βλέπεις τόσα αίματα στο κεφάλι του παίκτη. Πρόκειται για κόκκινη μαρς. Είναι μια φάση απ’ αυτές που δεν χρειάζεται να δεις το VAR. Δεν μπορεί να περιμένεις συνέχεια το VAR για να βγάλεις την ουρά σου απέξω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για τον σχολιασμό των υπόλοιπων επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Κλάτενμπεργκ, δεν θέλησε να σχολιάσει την άποψη του Άγγλου αρχιδιαιτητή, εκφράζοντας εκ νέου ωστόσο τη διαφωνία του με τη δημοσιοποίηση των διαλόγων του VAR:

«Δεν θέλω να πω για τον Κλάτενμπεργκ, ο άνθρωπος κάνει το έργο του. Διαφωνώ που θέλει να ακούγονται οι συνομιλίες του VAR, εγώ είμαι αντίθετος να εκμεταλλευόμαστε την αγωνία του διαιτητή και του VAR μέσα στον αγώνα. Θα δείτε στην πορεία ότι θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Είναι θέμα προσωπικών δεδομένων. Κατά τ’ άλλα είμαι μαζί του γιατί έχει το θάρρος της γνώμης του. Είναι αρσενικός και βγαίνει και λέει ευθέως τι πιστεύει για τις φάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x