Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Έπρεπε να αποβληθούν Ζαραδούκας και Σεμπά, σοβαρό λάθος το ανύπαρκτο οφσάιντ του Τουράμ»

Μαντάρα τα έκαναν Μπλάνας και βοηθοί στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα, που σχολίασε τις φάσεις του αγώνα στο Kick Off του ΣΚΑΪ.

Σχεδόν… δεν πέτυχαν φάση ο Μπλάνας και οι βοηθοί του, Πετρόπουλος και Αναστόπουλος, στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα.

Σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα, στο Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, έκανε λόγο για σοβαρά λάθη, με μοναδική εξαίρεση τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Καρντόσο, καθώς, στη φάση του 48’, για την οποία διαμαρτύρονται στο λιμάνι, ο αμυντικός των φιλοξενούμενων βρίσκει μπάλα -και όχι τον Παραγουανό.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Βαρούχας τόνισε πως το εξαιρετικά επικίνδυνο μαρκάρισμα με τις τάπες του Ζαραδούκα πάνω στον Ομάρ, στο ξεκίνημα του αγώνα, έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα, όπως και ο Σεμπά, προς το φινάλε του ματς, όταν χτύπησε εκτός φάσης -και αγωνιστικού χώρου- παίκτη της Κέρκυρας, που προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις και έπρεπε να τιμωρηθεί και αυτός με κίτρινη κάρτα.

Στο 5’, δε, είχαμε το πρώτο… χτύπημα του βοηθού Πετρόπουλου, που «έκοψε» με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ρέτσο, που έβγαινε από αριστερά, ενώ στο 80’ σήκωσε το σημαιάκι του, ενώ ο Τουράμ καλυπτόταν από δύο παίκτες του Ολυμπιακού! Και στις δύο περιπτώσεις, ο Πετρόπουλος, όπως σχολίασε δεικτικά ο κ. Βαρούχας, «είχε… πιάτο, μπροστά τους τις φάσεις. Αν οι διεθνείς κάνουν τέτοια, σοβαρά λάθη, τότε δεν πάμε πουθενά».

Λάθος υπόδειξη οφσάιντ εις βάρος της Κέρκυρας είχε και ο έτερος βοηθός Αναστόπουλος…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x