Stoiximan Super League

«Αυτή η αποβολή…»

Στο αριθμητικό μειονέκτημα που αποκόμισαν μετά την αποβολή του Σπύρου Φουρλάνου και τις δυσκολίες που είχαν στο να ισορροπήσουν το παιχνίδι μετά από αυτήν, στάθηκε ο Γιάννης Σιδεράκης.

Εξ αρχής, ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Πόσω μάλλον όταν έμειναν και με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Σπύρου Φουρλάνου.

Αυτό ήταν και το σημείο που καθόρισε την εξέλιξη της αναμέτρησης και την ήττα της ομάδας του με 2-0, σύμφωνα με τον Γιάννη Σιδεράκη, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει την προσπάθεια των συμπαικτών του:

«Κατ' αρχάς να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, κάνανε μια μεγάλη προσπάθεια.

Η αλήθεια είναι, ότι η αποβολή όντως μας έκανε να χάσουμε τα πατήματά μας. Όταν μένεις με δέκα παίκτες σ' ένα σημείο -νομίζω ήτανε δυο λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο -σίγουρα σε κάνει να χάνεις τα πατήματά σου. Κι όταν παίζεις με μία ομάδα σαν τον Ατρόμητο σίγουρα η πίεση είναι μεγαλύτερη.

Η συνέχεια ήταν δύσκολη. Παρά ταύτα, είχαμε πάρα πολλές αλλαγές στο σχήμα, ο προπονητής μας έδωσε ανάσες σε πολλούς βασικούς παίκτες γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι κομβικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x