Stoiximan Super League

Την Τρίτη στην Αθήνα για να υπογράψει με Ατρόμητο ο Πάμπλο Γκαρσία!

Στην Αθήνα αναμένεται την Τρίτη (28/5) ο Πάμπλο Γκαρσία, προκειμένου να σφραγίσει τη συμφωνία του με τον Ατρόμητο και να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους.

Εποχή... Πάμπλο Γκαρσία ξεκινά στον Ατρόμητο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται την Τρίτη (28/5) στην Αθήνα προκειμένου να σφραγίσει τη συμφωνία του με τους Περιστεριώτες, με το deal να βρίσκεται στην τελική του ευθεία (και κάτι παραπάνω).

Οι δύο πλευρές, δε, πρόκειται να υπογράψουν συμβόλαιο ενός έτους.

Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος προπονητής αποτελούσε τον πρώτο στόχο των «κυανόλευκων», οι οποίοι συνέλεξαν πολύ καλές πληροφορίες για το έργο του.

Δουλειά, εξάλλου, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, κατά την οποία ήταν από τους προπονητές που ξεχώρισαν.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Γκαρσία ανέλαβε τον, τότε νεοφώτιστο στη Stoiximan Super League, Πανσερραϊκό, καταφέροντας να τον διατηρήσει με σχετική άνεση στην κατηγορία. Άλλωστε, έφτασε τους Σερραίους στην κορυφή των playouts και στην 7η θέση συνολικά στο πρωτάθλημα, η οποία συνιστά και την καλύτερη που έχουν καταλάβει στην ιστορία τους. Παράλληλα, σε αρκετά ματς το σύνολό του έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο.

Ως προπονητής, βεβαίως, έχει οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2021. Πριν και μετά, πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά στις μικρές ομάδες των Θεσσαλονικιών αλλά και στον ΠΑΟΚ Β, κάτι που μετράει ιδιαίτερα για ένα κλαμπ όπως ο Ατρόμητος που έχει ως στόχο να βγάζει/αξιοποιεί και νεαρούς παίκτες.

Αν μη τι άλλο, σημαντικά δείγματα γραφής στα διαφορετικού τύπου πρότζεκτ που έχει αναλάβει έως τώρα ο 47χρονος τεχνικός, ο οποίος είναι γνώστης και της λεγόμενης ελληνικής πραγματικότητας. Βεβαίως, την ίδια στιγμή η μετακίνησή του στους «κυανόλευκους» θα συνιστά και για τον ίδιο ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, μετά τις υπογραφές μεταξύ Ατρομήτου και Γκαρσία, πρόκειται να τρέξει άμεσα ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Περιστερίου. Εξάλλου, αναμένονται και πολλές αλλαγές σε επίπεδο ρόστερ, καθώς πολλά είναι και τα συμβόλαια που εκπνέουν και δεν θα ανανεωθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x