Stoiximan Super League

Τέλος ο Τζαβέλλας από τον Ατρόμητο: «Δεν μετανιώνω στιγμή - Το ποδόσφαιρο χρειάζεται περισσότερους ''Σπανούς''»

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τζαβέλλα ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Με θερμά λόγια για τον σύλλογο και τον Γιώργο Σπανό αποχαιρέτησε ο Έλληνας στόπερ.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην παρουσία του Γιώργου Τζαβέλλα στον Ατρόμητο.

Η ΠΑΕ του Περιστερίου ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Έλληνα στόπερ και τον αποχαιρέτησε ως φίλο.

Ο ίδιος, από την πλευρά του, σημείωσε ότι δεν μετάνιωσε στιγμή που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιώργο Σπανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, έπειτα από μία αγωνιστική σεζόν προσφοράς στην ομάδα μας.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας φόρεσε τη φανέλα με το “Αστέρι” 24 φορές και κατάφερε να σκοράρει μία φορά.

Για την οικογένεια του Ατρόμητου ήταν μεγάλη χαρά η συνεργασία της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, έναν ποδοσφαιριστή με μακρά επαγγελματική θητεία στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και που τίμησε τη φανέλα με το εθνόσημο, φτάνοντας τις 50 συμμετοχές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος θα θεωρείται ένας φίλος για την ομάδα μας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας, ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε στο atromitosfc.gr:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλη την οικογένεια του Ατρόμητου για αυτόν τον χρόνο της συνεργασίας μας και πραγματικά δεν μετανιώνω στιγμή, που πήρα την απόφαση τον περασμένο Σεπτέμβριο να επιστρέψω στην Ελλάδα και να το κάνω αυτό μέσω του Ατρόμητου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την καθημερινή μας συνεργασία. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει 24 ώρες την ημέρα στο Μαζαράκη για την πρόοδο του Ατρόμητου και ζει για τον Ατρόμητο.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και στον πρόεδρο, τον κ. Γιώργο Σπανό. Είναι ένας κορυφαίος παράγοντας και είχα την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά μέσω της συνεργασίας μας στον Ατρόμητο.

Αγαπάει με πάθος το ποδόσφαιρο και λατρεύει τον Ατρόμητο, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι νοιάζεται για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, αγαπάει την Εθνική ομάδα και όποτε του ζητήθηκε, ήταν δίπλα της και το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται περισσότερους “Σπανούς”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x