Stoiximan Super League

Πάνοπλος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ατρόμητος - Επιστρέφουν Χατζηισαΐας και Κλωναρίδης

Με τους Δημήτρη Χατζηισαΐα και Βίκτωρα Κλωναρίδη να επιστρέφουν, ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ.

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (3/10, 16:00) ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος.

Η αποστολή που επέλεξε ο προπονητής μας, Γιώργος Παράσχος, αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι:

Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Καρτάλης, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός της αποστολής, θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Ατρόμητος: Πάνοπλος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

* Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων ισχύει μέχρι και τις 15:00 της Κυριακής (3/10). Από εκείνη την ώρα και μετα, η πώληση των εισιτηρίων σταματά και δεν θα υπάρχει δυνατότητα για άλλη αγορά βάσει του ΦΕΚ 3117/16.7.2021.

** Ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων στη διεύθυνση: tickets.atromitosfc.gr. Ο φίλαθλος που θα προμηθευθεί εισιτήριο για την αναμέτρηση μέσω Internet, υποχρεούται να έχει εκτυπωμένη την κράτησή του στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου. Επιπλέον, για την είσοδό του στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ο κάθε φίλαθλος πρέπει να φέρει μαζί του είτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε το πιστοποιητικό νόσησης.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 30€
ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x