Stoiximan Super League

«Στον Ατρόμητο ο Μπρόρσον, ανακοινώνεται άμεσα» - Δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωσή του για τους Περιστεριώτες

Ρεπορτάζ στη Σουηδία αναφέρει ότι ο Ατρόμητος τα έχει βρει σε όλα με τον Φραντς Μπρόρσον, που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Λεμεσού. Τι ισχύει με την περίπτωσή του.

Μια ακόμα μεταγραφή παρουσιάζεται ότι θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει σημερινό (19/7) ρεπορτάζ της «Aftonbladet».

Και αυτό γιατί η σουηδική εφημερίδα αναφέρει ότι οι Περιστεριώτες έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Σουηδό στόπερ, Φραντς Μπρόρσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Λεμεσού τον Μάϊο, μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας του στην Κύπρο!

Επικαλούμενη πληροφορίες της, μάλιστα, επισημαίνει ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε οικονομικό επίπεδο και, αν όλα πάνε ως αναμένεται, ο Ατρόμητος θα ανακοινώσει άμεσα την απόκτηση του 28χρονου άσου.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η περίπτωση δεν βρίσκεται σε τόσο προχωρημένο στάδιο όσο παρουσιάζεται από τους Σουηδούς. Συγκεκριμένα, ο παίκτης βρίσκεται μεν στη λίστα των Περιστεριωτών, ωστόσο οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμη σε φάση επαφών. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην προχωρά η εν λόγω υπόθεση για τους «κυανόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x