Stoiximan Super League

Σπανός: «Μιλάω με δύο σοβαρούς επιχειρηματίες για την παραχώρηση του Ατρομήτου»

Ο Γιώργος Σπανός με δήλωσή του παραδέχεται ότι έχει συνομιλίες για την παραχώρηση του Ατρομήτου.

Στην αποκάλυψη ότι έχει συνομιλίες με δύο επιχειρηματίες για την παραχώρηση της ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησε ο Γιώργος Σπανός. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ του Περιστερίου μίλησε στους «Atromitistas» ότι οι συνομιλίες αυτές βρίσκονται σε καλό στάδιο και πως θα ενημερώσει για την εξέλιξή τους και το αποτέλεσμα που θα έχουν.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Πράγματι το τελευταίο διάστημα μιλάω με δύο σοβαρούς επιχειρηματίες για την παραχώρηση της ΠΑΕ Ατρόμητος. Όμως δεν υπάρχει ακόμα τελική συμφωνία. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο και εφόσον υπάρξει συμφωνία, θα βγω εγώ ο ίδιος και θα ενημερώσω τον κόσμο, όπως έγινε και το 2005 όταν ανέλαβα τα ηνία του συλλόγου. Με ειλικρίνεια, όπως κάνω πάντα όλα αυτά χρόνια.

Ωστόσο, θέλω να γνωρίζει ο κόσμος, ότι αυτή τη στιγμή ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά από τη νυν διοίκηση. Σκοπός μου είναι ο Ατρόμητος να περάσει σε αξιόπιστα χέρια. Επιθυμώ το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα σεζόν. Λειτουργώ πάντα με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x