Stoiximan Super League

Ασταμάτητος Ατρόμητος: Μετά τον Καρλίτος, έκλεισε Κοσέλεφ και προχωράει και του Φαν Βέερτ!

Μετά τη συμφωνία με τον Καρλίτος, ο Ατρόμητος έκλεισε και τον Αλεξέι Κοσέλεφ, ενώ έχει επαφή και με τον Τομ Φαν Βέερτ, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Συνεχίζεται το... δυναμικό μπάσιμο του Ατρομήτου στις καλοκαιρινές μεταγραφές!

Κι αυτό διότι μετά τη συμφωνία με τον Καρλίτος, η ομάδα του Περιστερίου ετοιμάζεται για ακόμα δύο δυνατές κινήσεις. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Αλεξέι Κοσέλεφ και Τομ Φαν Βέερτ, με τους «κυανόλευκους» να έχουν κλείσει τον Μολδαβό πορτιέρε και να προχωρούν και την περίπτωση του Ολλανδού φορ. Οι συζητήσεις, δε, στις επαφές με τον ικανότατο σκόρερ βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος υψηλόσωμος (2μ.) πορτιέρε θα μείνει ελεύθερος από τη Λαμία, τη φανέλα της οποίας φορούσε από τον Φεβρουάριο του 2023 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Βεβαίως, τη φετινή σεζόν ήταν συμπαίκτης με τον Καρλίτος, όπως κατ' επέκταση θα συμβεί και την επόμενη.

Με την ίδια μορφή, επίσης, θα αποκτηθεί από τους «κυανόλευκους» -εφόσον φυσικά ευοδοθούν οι συζητήσεις- και ο Φαν Βέερτ, το συμβόλαιο του οποίου με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και, όπως είναι γνωστό, δεν θα ανανεωθεί. Μάλιστα, ενδεχόμενη κοινή παρουσία του με τον Καρλίτος στο ρόστερ των Περιστεριωτών, δυναμώνει θεαματικά την επιθετική γραμμή της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Τρεις παίκτες για τους οποίους έδειξαν ενδιαφέρον αρκετές ελληνικές ομάδες, με τον Ατρόμητο ωστόσο να κερδίζει τον ανταγωνισμό (τουλάχιστον για τους δύο πρώτους μέχρι στιγμής).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x