Stoiximan Super League

Με 4+1 διεθνείς στα «παράθυρα» των εθνικών ομάδων ο Ατρόμητος

Οι Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ελλάδα), Κέναν Πίριτς (Βοσνία), Χρήστος Μανδάς (Εθνική Ελπίδων), Μάριος Τζαβίδας και Θανάσης Καραμάνης (Εθνική Νέων) θα εκπροσωπήσουν τον Ατρόμητο στις εθνικές ομάδες.

Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κέναν Πίριτς, Χρήστος Μανδάς, Μάριος Τζαβίδας και Θανάσης Καραμάνης από το τμήμα Κ-19, είναι οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Ατρόμητο για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, Τζον Φαντ’ Σχιπ, για τις αναμετρήσεις στο πλαίσιο των προκριματιών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 κόντρα στη Γεωργία (9/10) στο «Batumi Stadium» και τη Σουηδία (12/10) στο «Friends Arena».

Ο Κέναν Πίριτς κλήθηκε από την εθνική Βοσνίας για τις αναμετρήσεις στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 κόντρα στο Καζακστάν (9/10) στην Αστάνα και κόντρα στην Ουκρανία (12/10) στο Λβιβ.

O Χρήστος Μανδάς κλήθηκε από τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργο Σίμο, για τις αναμετρήσεις κόντρα στη Λευκορωσία (8/10) και κόντρα στην Κύπρο (12/10).

Τέλος, οι Μάριος Τζαβίδας και Θανάσης Καραμάνης κλήθηκαν στην Εθνική Νέων από τον Αναστάσιο Θέο για τις προπονήσεις της ομάδας από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου στον Άγιο Κοσμά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x