Stoiximan Super League

Σε ρυθμούς Λαμίας κινείται ο Ατρόμητος - Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για σκάουτινγκ ο Λόπεθ

Την προετοιμασία του για το φιλικό του Σαββάτου (21/8) στο Περιστέρι με αντίπαλο τη Λαμία συνέχισε ο Ατρόμητος. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» απόψε ο Άνχελ Λόπεθ με τους βοηθούς για το ματς του Ολυμπιακού.

Η αναβολή της πρεμιέρας της Super League 1 όπως ήταν φυσικό οδήγησε τις ομάδες στην αναπροσαρμογή των πλάνων τους.

Έτσι και ο Ατρόμητος, ο οποίος χθες, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου κόντρα στη Λαμία το ερχόμενο Σάββατο (21/8, 19:30).

Στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Όσον αφορά τον Λούκας Γκαλβαό, συνέχισε να ανεβάζει ρυθμούς και σήμερα πραγματοποίησε έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ώστε να πλησιάσει το επίπεδο των συμπαικτών του. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν αύριο (20/8) με απογευματινή προπόνηση και κατόπιν θα ανακοινωθεί η αποστολή για το φιλικό με τη Λαμία.

Να τονίσουμε πως τόσο ο 38χρονος Ισπανός τεχνικός, όσο και ο βοηθός Ντάνιελ Μπουένο Βιθιόσο, ο αναλυτής αγώνων, Γιάννης Αντωνόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κλαούντιο Ραπατσιόλι, θα παρακολουθήσουν τη σημερινή (19/8) αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα playoffs του Europa League, στο πλαίσιο του σκάουτινγκ εν όψει της πρώτης αγωνιστικής της Super League 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x