Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Έκλεισε Μπάκου, αυξάνονται οι πιθανότητες και για Μπρόρσον!

Τον Μακανά Μπάκου ετοιμάζεται να κάνει δικό του ο Ατρόμητος, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του sport-fm.gr έχει αυξήσει τις πιθανότητές του και για τον Φραντζ Μπρόρσον.

Συνεχίζει δυνατά τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Ατρόμητος.

Καταρχάς, η ομάδα του Περιστερίου ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Μακανά Μπάκου. Κι αυτό διότι μετά τον πρώην εξτρέμ του ΟΦΗ, τα βρήκε και με τη Λέγκια!

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει και το πολωνικό «meczyki» και μπορεί να επιβεβαιώσει το sport-fm.gr, ο Ατρόμητος θα κάνει δικό του τον 26χρονο άσο ως ελεύθερο για τα επόμενα δύο χρόνια, με την πολωνική ομάδα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, ενώ στη συμφωνία συμπεριλαμβάνονται και μπόνους επίτευξης στόχων. Τις επόμενες ώρες, δε, ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ο Μπακού αγωνίστηκε δανεικός στην ομάδα της Κρήτης συμπληρώνοντας 17 συμμετοχές με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στη Λέγκια είχε μετακομίσει το 2022 και μέχρι στιγμής είχε 40 εμφανίσεις (1 γκολ/ 2 ασίστ), ενώ στο παρελθόν υπήρξε διεθνής και με τα μικρά κλιμάκια της εθνικής Γερμανίας.

Έτσι, ο Ατρόμητος θα κλείσει στα εξτρέμ, εκτός κι αν προκύψει κάτι άλλο μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Τα σταστιστικά του Μακανά Μπάκου σε συλλογικό επίπεδο:

Ατρόμητος: Έκλεισε Μπακού, αυξάνονται οι πιθανίτητες και για Μπρόρσον

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, η ομάδα του Περιστερίου έχει αυξήσει αρκετά τις πιθανότητές της για τον Φραντζ Μπρόρσον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σουηδός δεξιοπόδαρος στόπερ (στο παρελθόν δύο φορές διεθνής με την ανδρική ομάδα), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Λεμεσού, αποτελούσε στόχο των «κυανόλευκων» για τον έτερο «βασικό» στο κέντρο της άμυνας. Εκείνον δηλαδή που, τουλάχιστον θεωρητικά, υπολογιζόταν να πλαισιώνει τον Μανσούρ, όντας ένας στόπερ πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι (1,86μ.) αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Μια σημαντική περίπτωση, με τον 28χρονο άσο να έχει μεταξύ άλλων συμμετοχές και σε φάση ομίλων Champions League και Europa League, ενώ προέρχεται από γεμάτες χρονιές ως βασικός (και) με την ομάδα της Κύπρου, με την οποία μάλιστα πανηγύρισε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2022/23 (έχει κατακτήσει και τέσσερα πρωταθλήματα Σουηδίας, όπως και το κυπριακό Super Cup).

Παρότι, λοιπόν, έδειχνε να μπαίνει φρένο στην περίπτωση του Μπρόρσον, λόγω δυσκολίας στην υπόθεση, ο Ατρόμητος πλέον την έχει φέρει αρκετά στα μέτρα του, χωρίς όμως να έχει κλείσει ακόμη. Πάντως, οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί αρκετά υπέρ του.

Τα στατιστικά του Φραντζ Μπρόρσον σε συλλογικό επίπεδο:

Ατρόμητος: Έκλεισε Μπακού, αυξάνονται οι πιθανίτητες και για Μπρόρσον

Σε κάθε περίπτωση, οι Περιστεριώτες όχι απλώς συνεχίζουν δυνατά, αλλά ουσιαστικά έχουν ολοκληρώσει από τις 21 Ιουλίου το μεγαλύτερο μέρος του μεταγραφικού τους σχεδιασμού και μάλιστα με πολύ ποιοτικές κινήσεις.

Πλέον, μετά τον Μπάκου και τον επόμενο στόπερ που θα αποκτήσουν (είτε αυτός είναι ο Μπρόρσον είτε κάποιος άλλος), κινούνται ακόμη για ένα χαφ και υπό προϋποθέσεις για έναν επιπλέον κεντρικό αμυντικό. Φυσικά, πάντα, υπάρχει η πιθανότητα για έξτρα ενίσχυση εάν κριθεί αναγκαίο ή εάν προκύψει κάτι μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (το οποίο φυσικά ακόμη αργεί), όπου συνήθως οι ευκαιρίες συνήθως είναι ακόμα περισσότερες.


(Παιχνίδι, στο οποίο ο Μπάκου είχε γκολ και δύο ασίστ!)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x