Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Έγιναν 100ρηδες Παράσχος και Χατζηισαΐας

Ιστορία έγραψαν στο ματς του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι Γιώργος Παράσχος και Δημήτρης Χατζηισαΐας, αφού έγιναν... 100ρηδες στη Super League.

Τη δική του ιστορία συνεχίζει να γράφει ο Γιώργος Παράσχος τόσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος προπονητής στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου σε επίπεδο A’ Εθνικής και Super League και έγινε ο πρώτος που φτάνει αυτό το νούμερο, ξεπερνώντας τους Γιώργο Δώνη και Νταμίρ Κάναντι.

Σε αυτά τα 100 ματς, έχει καταγράψει 42 νίκες και 29 ισοπαλίες, ενώ έχει συνδέσει το όνομά του με την υψηλότερη θέση (3η) που έχει καταλάβει ο Ατρόμητος (2012/13), ενώ το 2013/14 οδήγησε το «Αστέρι» στην 4η θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ συγκομιδής πόντων με 20 νίκες και 60 γκολ σε 40 ματς (συμπεριλαμβανομένων των αγώνων playoffs). Παράλληλα, είναι ο προπονητής που οδήγησε τους Περιστεριώτες για πρώτη φορά στα προκριματικά του UEFA (νυν Europa League) το 2006.

Τις 100 συμμετοχές του στη Super League συμπλήρωσε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έχει 58 εμφανίσεις με τον Ατρόμητο σε επίπεδο πρωταθλήματος, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα. Συνολικά, με την ομάδα μας έχει 70 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας βασικό πυλώνα της επιτυχημένης διετούς πορείας από το 2017 έως το 2019, που ο Ατρόμητος κατέλαβε δύο φορές την 4η θέση, εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή του παρουσία στα προκριματικά του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x