Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Βόλος: Ματσάρα στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος και ο Βόλος κοντράρονται στο Περιστέρι στο παιχνίδι που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με μια ματσάρα στο Περιστέρι ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες ανεβασμένες με καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες προέρχονται από την πρόκριση επί του Αστέρα στην Τρίπολη στο Κύπελλο και από μια καλή παρουσία στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που έχασε στην τελευταία στιγμή.

Από την άλλη πλευρά ο Βόλος στο Κύπελλο πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Ιωνικό και την πρόκριση, ενώ στο πρωτάθλημα μετρά τρία σερί καλά αποτελέσματα το τελευταίο με τον Λεβαδειακό.

Οι Βολιώτες βρίσκονται στην τρίτη θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από την ΑΕΚ και δύο περισσότερους από τον ΠΑΟΚ, την στιγμή που ο Ατρόμητος είναι στην 8η θέση ισοβαθμώντας με τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν στην αποστολή τους, τους Χατζηισαϊα, Κωτσόπουλο ενώ οι φιλοξενούμενοι τους Μπατόκιο, Βίκτορ Φερνάντες.

Οι πιθανές 11άδες:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν)
: Γιαννιώτης - Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ - Ερλιμανγκμακ, Γκονσάλες, Μουνίθ - Κλωναρίδης, Ρομπάι, Κιάρτασον

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν - Αρχο, Σιέλις, Εσκοβάλ, Λούνα - Τσοκάνης, Μπαριέντος - Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Μεθκίδα - Κούτσιας.

Διαιτητής: Φωτιάς, Τζιουβάρας, Μηνούδης,
VAR: Τσακαλιδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x