Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Το ζητούμενο ήταν ο Παναθηναϊκός να ανασάνει και το κατάφερε - Δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση ότι φοβάται»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου με σκορ 2-1.

Το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 επί του Βόλου έκανε ο Νίκος Αθανασίου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όταν έχεις χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια και έχεις τόσες απουσίες, το ζητούμενο είναι να ανασάνεις. Ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε και έκλεισε αυτή την κακή παρένθεση. Μέχρι να μειώσει ο Βόλος είδαμε έναν Παναθηναϊκό που κυριάρχησε. Το γκολ του Χουάνπι προήλθε από αμυντική αδράνεια. ΄


Από εκεί και πέρα αλλάζει η εικόνα του ματς, υπήρχε έντονη αίσθηση του φόβου από τον Παναθηναϊκό, έχει φτάσει πολύ κοντά ο Βόλος στη ισοφάριση και κάνει ένα τρομερό τάκλιν ο Κώτσιρας. Δεν πήρε τίποτα από τις αλλαγές του γι' άλλη μία φορά ο Βιτόρια. Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Σιώπης, καλή εμφάνιση από Τσέριν και Κώτσιρα»
, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x