Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Το πιθανότερο είναι να έρθει το καλοκαίρι ο Μαξίμοβιτς - Οι σκέψεις για την 11άδα με ΠΑΟΚ»

Τα δεδομένα με Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό και η πιθανή ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Περί Μαξίμοβιτς και ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Αθανασίου μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και της εκπομπής «Οι Ρεπόρτερ» τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, στάθηκε στην περίπτωση του Μαξίμοβιτς, για τον οποίο οι «πράσινοι» πιέζουν τη Χετάφε ώστε να τον αποκτήσουν από τώρα και όχι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. «Το πιθανότερο σενάριο είναι να έρθει το καλοκαίρι», όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» στους 94,6 και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο απόκτησης άλλου παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο: «από τον Παναθηναϊκό λένε ότι έχουν τελειώσει οι μεταγραφές».

Στη συνέχεια μίλησε για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Λοντίγκιν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας, με τον Γεντβάι να έχει λογικά στο πλευρό του τον Αράο. Στα χαφ η τριάδα Κώτσιρα, Βιλένα και Μπακασέτα είναι η επικρατέστερη, με τους Μαντσίνι και Αϊτόρ να βρίσκονται στα «φτερά» και τον Ιωαννίδη στη γραμμή κρούσης. Δεν αποκλείεται το σενάριο να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο μαζί με Κώτσιρα και Μπακασέτα, οπότε θα πρέπει να δούμε ποιον θα έχει παρτενέρ ο Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας. Όπως και το ενδεχόμενο να παίξει στην κορυφή της επίθεσης έναν εκ των Γερεμέγεφ και Τζούριτσιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x