Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μέσα στο επόμενο πενθήμερο θα έχει ξεκαθαρίσει ολοκληρωτικά το θέμα του αριστερού μπακ στον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Αθανασίου ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι, και να μην απαντήσει θετικά ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας έως τα μέσα της νέας εβδομάδας.

Το αργότερο μέχρι την επόμενη Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός θα έχει ολοκληρώσει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, είτε αυτός είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, είτε όχι, όπως ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, μόνο εάν ο Γιαννούλης δεν βρει αυτό που θέλει από την Ευρώπη, θα εξετάσει την περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το αργότερο μέχρι την επόμενη Πέμπτη θα έχει ολοκληρώσει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Αν δεν τελειώσει θετικά του Γιαννούλη, έχει κάνει την προεργασία του για να κλείσει άλλον παίκτη, έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Δεν θα το καθυστερήσει άλλο και πολύ καλά κάνει που περιμένει τον Γιαννούλη, λίγο ακόμα. Μέσα στο επόμενο πενθήμερο θα έχει ξεκαθαρίσει ολοκληρωτικά το θέμα για το αριστερό άκρο της άμυνας», ήταν τα λόγια του.

Αναφορικά με τον αριστερό εξτρέμ που θα πάρει το «τριφύλλι», ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι τα περισσότερα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Παράλληλα, ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Αλόνσο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με αφορμή το αυριανό πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x