Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Σοκαριστική η εικόνα του Παναθηναϊκού - Θέλει δύο παίκτες από το πάνω ράφι, αντικανονικό το γκολ του Αστέρα»

Ο Νίκος Αθανασίου σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη σοκαριστικά κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στην ήττα (1-0) από τον Asteras AKTOR, στάθηκε στις ανάγκες του ρόστερ και ανέφερε τι συνέβη στο γκολ...

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Νίκος Αθανασίου, έκανε το σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το στραβό ξεκίνημα των «πράσινων» στο νέο πρωτάθλημα με την ήττα (1-0) από τον Asteras AKTOR στο ΟΑΚΑ.

«Δεν μπορούσε να πάρει τίποτα ο Παναθηναϊκός από τη μεσαία γραμμή στο πρώτο μέρος, είναι ποδοσφαιρική γκάφα η αποβολή του Ζέκα, έχει ευθύνη ο Λοντίγκι για το γκολ» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν σοκαριστικά κακή. Πήρε αυτό που άξιζε. Θα συμφωνήσω με τον Τάσο Νικολογιάννη ότι δεν έχασε το αποψινό παιχνίδι λόγω των αλλαγών. Όταν βλέπεις την ενδεκάδα, δεν έβαλε Φίκαϊ, Κάτρη και Νταμπίζα. Έπαιξαν παίκτες που υπολογίζονται και έχουν ποιότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάζει το παιχνίδι από την ποδοσφαιρική γκάφα του Ζέκα. Το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να κάνει, είναι ν’ αποβληθεί. Του έχει φύγει ο παίκτης, σωστά βρίσκεται εκεί, αλλά το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι ν’ αποβληθεί. Το γκολ αυτό θα πρέπει ν’ ακυρωθεί λόγω της απόστασης του αντιπάλου από το τείχος και υπάρχει παίκτης που έχει πάρει αγκαλιά τον Σένκεφελντ. Θα έπρεπε να το έχει δει ο VAR.

Χρειάζεται ενίσχυση αυτό το ρόστερ. Ειδικά στη θέση του αριστερού εξτρέμ γιατί ήξερε ότι θα του φύγει ο Μπερνάρντ από τον περασμένο Γενάρη»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x