Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πρέπει να κάνει το 6x6 στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός για να ελπίζει στον τίτλο»

Διαβάστε τι ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού…

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα λίγο πριν το πρώτο ματς της, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Μπάλντοκ.

Σχετικά με αυτό επεσήμανε ότι περιμένουμε θα δούμε πως θα αντιδράσουν οι πράσινοι, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με την Εθνική ομάδα και το πώς αντέδρασε αύτη στα παιχνίδια της στο Nations League.

Σχετικά με τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε ότι θα πρέπει να γίνει η αρχή, τονίζοντας ότι το 6x6 στα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι ο στόχος για να μπορέσει να ελπίζει στον τίτλο του πρωταθλητή φέτος.

Στάθηκε στην ανασταλτική συμπεριφορά των πράσινων λέγοντας ότι στο σημείο αυτό θα πρέπει να υπάρχει σημαντική βελτίωση.

Για την 11αδα της αναμέτρησης, υποστήριξε ότι υπάρξει προβάδισμα του Λοντίγκιν έναντι του Ντραγκόφσκι για την θέση του τερματοφύλακα. Οι Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν στην αναμέτρηση. Ο Τζούριτσιτς και Πελίστρι μάχονται για τη μία θέση στα άκρα και τέλος ο Γερεμέγεφ έχει προβάδισμα έναντι του Σπόραρ για την επίθεση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x