Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού θα πρέπει να κριθεί σε τρεις φάσεις»

Ο Νίκος Αθανασίου σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το πως έχει κινηθεί έως τώρα ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση του ρόστερ και εξήγησε τι ισχύει με τα διάφορα «σενάρια» που βγαίνουν για παίκτες.

Για το κομμάτι των μεταγραφών του Παναθηναϊκού και το πως θα πρέπει να αξιολογηθεί ο σχεδιασμός του μίλησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όλος ο κόσμος περιμένει μεταγραφές, κι εμείς το ίδιο, νομίζω και στην ομάδα το ίδιο. Έχει υπάρξει μια καθυστέρηση, το ιδανικό θα ήταν ο βασικός αριστερός μπακ και ο βασικός αριστερός εξτρέμ να είχαν ενσωματωθεί στην Αυστρία. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού θα πρέπει να κριθεί σε τρεις φάσεις. Η πρώτη πλησιάζει, πρέπει μέχρι την Πέμπτη το αργότερο να έχει πάρει και τους δύο, όχι για να περάσει την Μπότεβ ή τη Μάριμπορ, αλλά για αν αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης. Αν δεν έχει πάρει μέχρι τις 18 του μήνα, εδώ θα είμαστε να το πούμε ότι έγινε χοντρό λάθος. Σε δεύτερο επίπεδο να δούμε τι πήρε ο Παναθηναϊκός, αν κάλυψε τα κενά του, κάνοντας αναβάθμιση. Και μετά να φτάσουμε έναν χρόνο αργότερα, για να κρίνουμε αν ήταν καλές οι μεταγραφές. Επαναλαμβάνω, καταλαβαίνω ότι έχει τρελαθεί ο κόσμος, αλλά να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε αν άξιζε αυτή η αναμονή», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο… σίριαλ με τον Ιωαννίδη, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως δεν υπάρχει πρόταση που να ικανοποιεί ούτε τον παίκτη αλλά ούτε και το «τριφύλλι», ενώ σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς εκτίμησε ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Ο Αθανασίου ξεκαθάρισε ότι δεν «παίζει» του Ρακόβιταν που γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό, ούτε υπάρχει κάτι με τον Παβόν.

Ενώ σε ό,τι αφορά τις μελλοντικές μεταγραφές των «πράσινων», σημείωσε πως στόπερ και δεξιός εξτρέμ, ή αν προκύψει και κάτι άλλο, λόγω πώλησης κάποιου παίκτη, θα πάνε για αργότερα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x