Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πολύ μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού η αναποτελεσματικότητα»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πετάει βαθμούς πολύ εύκολα λόγω της αστοχίας του και τόνισε ότι δεν χρειάζεται ισοπέδωση των πάντων.

Τις τρεις αιτίες του… κακού και της γκέλας του Παναθηναϊκού με τον Βόλο κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, κάνοντας ειδική μνεία στην αναποτελεσματικότητα.

«Ήταν ένα πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα το οποίο έφερε τον Παναθηναϊκό να συγκατοικεί με την ΑΕΚ στην κορυφή. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολύ χειρότερα, αλλά δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός τελικά. Ήταν ένα ματς που ήταν υποχρεωμένο να το πάρει αλλά δεν το πήρε. Μπορούμε να σταθούμε σε τρία σημεία. Πρώτον, στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αφού δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλή άμυνα του Βόλου, ούτε δημιουργώντας ρήγματα, ούτε με σουτ έξω από την περιοχή, ούτε με συνεργασίες. Το δεύτερο είναι ότι πέταξε στα σκουπίδια σε ένα ακόμα παιχνίδι πάρα πολλές ευκαιρίες, κάτι που του κοστίζει σε όλο τον δεύτερο γύρο άλλωστε. Η ευκαιρία του Παλάσιος δεν γίνεται καν τελική, ενώ είναι μόνος του. Ο Παναθηναϊκός έδειξε σαν μια ομάδα που βιαζόταν, αγχώθηκε και δεν κατάφερε να κερδίσει. Η μεγάλη εικόνα έχει να κάνει με την αναποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού, είναι πολύ μεγάλη πληγή και δεν ξέρω αν και πως μπορεί να διορθωθεί. Πρέπει να το βελτιώσει για να σταματήσει να πετάει στα σκουπίδια έτσι εύκολα τους βαθμούς», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν μπορεί να δεχτεί την… ανθρωποφαγία και την ισοπέδωση των πάντων, ειδικότερα από την στιγμή που το «τριφύλλι» έχει κάνει υπέρβαση φέτος, ενώ συνεχίζει να διεκδικεί το πρωτάθλημα παρά τη χθεσινή «γκέλα».

Ο Αθανασίου σημείωσε επίσης ότι η εικόνα του παιχνιδιού «φώναζε» πως ίσως έπρεπε να γίνουν λίγο νωρίτερα κάποιες κινήσεις από πλευράς Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x