Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πουλήσει τον Ιωαννίδη»

Παρά τα όσα γράφονται καθημερινά στην Πορτογαλία, η στάση του Παναθηναϊκού για τον Φώτη Ιωαννίδη δεν αλλάζει.

Σαφής είναι η στάση του Παναθηναϊκού για τον Φώτη Ιωαννίδη κόντρα στα συνεχιζόμενα σενάρια από την Πορτογαλία, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η A Bola γράφει σήμερα ότι ο Παναθηναϊκός αρνείται να ακούσει την επιθυμία του Ιωαννίδη να πάει στη Σπόρτινγκ, όμως η ΠΑΕ έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο ότι ο Ιωαννίδης δεν παραχωρείται. Ο μόνος τρόπος για να το συζητήσει, είναι να πέσουν στο τραπέζι 30-35 εκατ. ευρώ και να ζητήσει και ο παίκτης να φύγει. Η Σπόρτινγκ δεν έχει φτάσει ούτε καν στα λεφτά που έδιναν η Ίπσουιτς και η Μπολόνια. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει με τίποτα να πουλήσει τον Ιωαννίδη κι αυτό είναι ξεκάθαρο», ανέφερε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ιωαννίδη στις προπονήσεις: «Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ιωαννίδης θα δηλωθεί για τον επόμενο προκριματικό γύρο. Προπονήθηκε κανονικά και είναι πολύ σημαντικό για τον Αλόνσο να έχει στη διάθεσή του τον πιο επιδραστικό παίκτη της ομάδας στην επίθεση. Ο Παναθηναϊκός με τον Ιωαννίδη είναι εντελώς διαφορετική ομάδα», είπε.

Τέλος, είπε πως «… ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε Αϊτόρ και Ρούμπεν ότι θα πρέπει να βρουν ομάδα για να αποχωρήσουν. Οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Αλόνσο θεωρεί πως δεν μπορούν να του δώσουν πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x