Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Η κλήρωση δίνει στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να φτιάξει το μέλλον του – Δύσκολο ματς με Athens Kallithea»

Ο Νίκος Αθανασίου έκανε λόγο στον bwinΣΠΟΡ FM για ιδανική κλήρωση του Παναθηναϊκού που πρέπει να στοχεύσει στην πρόκριση και αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του αυριανού αγώνα με τους νεοφώτιστους.

Για κλήρωση που επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να περάσει από τη League Phase του Conference League και παράλληλα να φτιάξει την βαθμολογία του για το μέλλον, μίλησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Παναθηναϊκός έζησε με τη Λανς ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό βράδυ, που του έδωσε τη δυνατότητα να φτιάξει τα καλοκαίρια του, για να έχει στο μέλλον πιο εύκολους αντιπάλους. Ο στόχος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι να επιστρέψει στο Champions League, άρα θα πρέπει να μην είναι ανίσχυρος στις κληρώσεις. Με εξαίρεση την Τσέλσι, όλοι οι υπόλοιποι αντίπαλοι και έτσι όπως έκατσαν, φτιάχνουν μια εξάδα όπου θα πρέπει να έχει ως στόχο να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης. Ο Παναθηναϊκός που πέρασε τη Λανς και έμεινε έξω για ένα πέναλτι από τον Άγιαξ, έτσι; Με αυτό το μπάτζετ, είναι ένας Παναθηναϊκός κανονικός, έχει επιστρέψει εδώ και δύο-τρία χρόνια στην κανονικότητα. Νομίζω ότι είναι κάτι φυσιολογικό να νικήσει Μινσκ και Ελσίνκι στην Καλογρέζα και να ψάξει δύο διπλά, ένα στην Ουαλία και ένα σε Σουηδία ή Βοσνία. Η κλήρωση είναι ιδανική, για να πάρει τέσσερις νίκες και να τον φέρουν σε καλύτερη μοίρα το επόμενο καλοκαίρι. οπότε θα πρέπει να παίξει κάθε ματς οπως με τη Λανς, σαν τελικό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε δύσκολο το αυριανό ματς των «πράσινων» με την Athens Kallithea, λόγω της πολύ μεγάλης προσπάθειας της Πέμπτης και επισήμανε ότι οι οπαδοί τους θα πρέπει να εξαντλήσουν τα εισιτήρια που πήραν για τη Λεωφόρο.

Παράλληλα, ο Αθανασίου εκτίμησε ότι θα γίνουν αλλαγές στην 11άδα, με την επιστροφή των Λοντίγκιν, Βαγιαννίδη, Μαξ, Σένκεφελντ, Μαντσίνι και Μαξίμοβιτς στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού να είναι δεδομένη.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά, σημείωσε πως η αίσθηση που υπάρχει, τώρα που μιλάμε, είναι ότι το «τριφύλλι» θα καταφέρει να βρει άκρη με τον Σπόραρ και να πάρει έναν σέντερ φορ, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το θέμα του χαφ που είναι πάντως πιο αναγκαίος για εκείνον.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x