Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Έκανε την δουλειά και έδειξε μια βελτίωση ο Παναθηναϊκός - MVP έως τώρα ο Τετέ, ρεσιτάλ από Τσολακίδη»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην πολύ σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού και τα στοιχεία που διόρθωσε, στάθηκε στον Τετέ και αναρωτήθηκε αν θα τιμωρηθεί ο χθεσινός βοηθός διαιτητή.

Για σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού, λόγω των υπάρχοντων δεδομένων και σε συνδυασμό με την επί μέρους βελτίωση, έκανε λόγο ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μια πολύ σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό χθες στο Ηράκλειο, τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών που είχε να αντιμετωπίσει. Έκανε την δουλειά, είχε κομμάτια του παιχνιδιού τα οποία έδειξε μια βελτίωση, όπως στο κομμάτι της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας της μπάλας. Εκεί που υστέρησε σημαντικά και για αυτό έμεινε ζωντανό το ματς ήταν στο κομμάτι των αποφάσεων, στα τελευταία μέτρα. Έξι φορές στο πρώτο ημίχρονο και πέντε στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός πατάει περιοχή, αλλά οι παίκτες του κάνουν πολύ κακές επιλογές. Από την στιγμή που δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο γκολ, πέτυχε λίγο μέσα από την καλή του ανασταλτική λειτουργία να μην δώσει καμία ευκαιρία στον ΟΦΗ και να πάρει το ματς. Με εξαίρεση μια φάση με τον Χατζηθεοδωρίδη και το σουτ έξω από την περιοχή που πήγε στο δοκάρι, δεν απειλήθηκε», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε τον Τετέ ως MVP των «πράσινων» όχι μόνο στο χθεσινό ματς αλλά συνολικά στο πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση του Τσέριν.

Ο Αθανασίου ανέφερε ότι ο Μαξ θα μπει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού αλλά δεν βλέπει να προλαβαίνει την Τσέλσι, ενώ το ίδιο εκτίμησε πως θα συμβεί πιθανότατα και με τον Σπόραρ, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Και έκανε λόγο για… ρεσιτάλ διαιτησίας από πλευράς Τσολακίδη στην Κρήτη, αναρωτώμενος αν θα τιμωρηθεί για τα ουκ ολίγα λάθη που έκανε όλα εναντίον του «τριφυλλιού».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x