Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Είναι σε επαφή ο Παναθηναϊκός με Μποταφόγκο για Βαγιαννίδη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπήρξε ένα δημοσίευμα στη Βραζιλία, σύμφωνα με το οποίο η Μποταφόγκο είναι σε επαφή με τον Παναθηναϊκό για να αγοράσει τον Βαγιαννίδη με ένα ποσό πάνω από 6 εκατ. ευρώ. Εκεί είναι προπονητής ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα και έχει εικόνα για τον παίκτη. Όντως ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφή με τη Μποταφόγκο για την πώληση του Βαγιαννίδη, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη επί του θέματος. Αν ο Παναθηναϊκός πουλήσει τον παίκτη, για παράδειγμα 10 εκατ. ευρώ, θα πάρει 6 και η Ίντερ θα πάρει 4 εκατ. ευρώ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αν δεν πουληθεί ο Βαγιαννίδης, θα πάμε με παρτενέρ τον Μπάλντοκ και μπαλαντέρ τον Κώτσιρα. Αλλά όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν το επόμενο διάστημα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Υπάρχουν δύο παίκτες για τα άκρα που ασχολείται μαζί τους ο Παναθηναϊκός. Ο ένας είναι Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος είχε ακουστεί για πρώτη φορά στις 23/6. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση ο παίκτης που ανήκει στη Γιουνάιτεντ και ψάχνεται να αποχωρήσει. Τον ξέρει πολύ καλά ο Αλόνσο. Τον είχε πάρει στην Ουρουγουάη, αλλά είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Το παλεύει ο Παναθηναϊκός.

Το άλλο όνομα είναι ο Ζότα Σίλβα. Είναι 25 ετών, Πορτογάλος και πέρυσι είχε 15 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Κατάφερε να εκτοξεύσει την αξία του με όσα έκανε στην Γκιμαράες. Δυστυχώς, και αυτή η υπόθεση είναι δύσκολη, αφού δεν είναι προτεραιότητά του η Ελλάδα
».

Ακούστε τι είπε για την προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενόψει του πρώτου αγώνα για τον β' προκριματικό γύρο του Europa League

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x