Stoiximan Super League

Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν ξέρουμε ακόμη το ταβάνι του Ατρομήτου-Δίκαιος ο Πάμπλο Γκαρσία»

Τι δήλωσε ο μπακ του Ατρομήτου, Νίκος Αθανασίου, για τη νίκη επί της Λαμίας και όχι μόνο.

Ομάδα που ακόμη… εξερευνά το ταβάνι της είναι ο Ατρόμητος, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. O 23χρονος αριστερός μπακ, που σκόραρε στο χθεσινό 4-2 επί της Λαμίας, μίλησε για:

-την πορεία του Ατρομήτου: «Είναι δύσκολο να έχεις τόσα νέα πρόσωπα και να γίνεις γρήγορα ομάδα, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ και πλέον έρχονται και τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω ακόμη για το ταβάνι μας. Ακόμη γνωριζόμαστε, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε στην πορεία. Η ομάδα θέλει να έχει την μπάλα και όλο και περισσότερο βγαίνουν οι αυτοματισμοί. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και θα το δείτε σύντομα».

-το χθεσινό του γκολ και την πορεία του: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ, χαίρομαι να βοηθώ την ομάδα. Είμαι αφοσιωμένος στον Ατρόμητο και θέλω να πάει η χρονιά όσο καλύτερα μπορεί. Μέρα με τη μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι και όταν έχεις τόσο ποιοτικούς συμπαίκτες μπορείς να εξελιχθείς πιο γρήγορα».

-το ενδεχόμενο κλήσης στην Εθνική: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να φορέσεις το εθνόσημο. Είναι όνειρο, κάτι τρομερό να παίξεις με την Εθνική ομάδα. Μακάρι να τα καταφέρω, υγεία να έχω και θα το προσπαθήσω».

-τα επόμενα παιχνίδια του Ατρομήτου: «Πρώτα να πάρουμε την πρόκριση στη Λιβαδειά την Τετάρτη, γιατί μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και μετά θα πάμε στο Καραϊσκάκη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

-τη συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Είχαμε παίξει πολλά παιχνίδια ως αντίπαλοι όταν έπαιζα στις ακαδημίες. Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα, είναι πολύ δίκαιος και όποιος παίκτης κρίνει πως είναι καλύτερος τον χρησιμοποιεί. Δεν κοιτάζει ούτε ηλικίες, ούτε τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έχεις έναν τόσο δίκαιο προπονητή κι αν αξίζεις να σε βάζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x