Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μεγάλη διαφορά και λόγω… έδρας οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι δεν είναι μόνο αγωνιστική η διαφορά της Γκενκ με τη Ντνίπρο και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μπερνάρ Ντουάρτε, που υπολογίζεται κανονικά στον Παναθηναϊκό.

Κανονικά υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό ο Μπερνάρ Ντουάρτε, που θα τιμωρηθεί φυσικά παράλληλα για την αδικαιολόγητη απουσία του, όπως σημείωσε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«O Μπερνάρ ήρθε χθες βράδυ και από σήμερα είναι ξανά στο Κορωπί και προπονείται. Θα απολογηθεί και το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί αυστηρά βάσει του εσωτερικού κανονισμού για την απόφασή του να ενσωματωθεί μια εβδομάδα αργότερα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Δεν αλλάζει κάτι, είναι ένας παίκτης που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει αρκετά. Από τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα ή δεν έχει φέρει κάποια πρόταση για την παραχώρησή του, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κινήσει και ούτε φαίνεται ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για να τον αποδεσμεύσει οπότε θα τιμωρηθεί και η ζωή συνεχίζεται», είπε.

Με αφορμή τη σημερινή ευρωπαϊκή κλήρωση, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε την Γκενκ δύσκολο αντίπαλο για κάθε ελληνική ομάδα και παράλληλα στάθηκε στη σημασία που έχει, εν προκειμένω για το «τριφύλλι», η έλλειψη έδρας για την Ντνίπρο, πέραν της δεοδμένης διαφοράς δυναμικότητας των δύο υποψήφιων αντιπάλων.

Ενώ υπενθύμισε ότι, σε περίπτωση αποκλεισμού του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, τότε θα συναντήσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League την Σλάβια Πράγας του... Λινγκρ.

Αντιθέτως, αν οι «πράσινοι» περάσουν το πρώτο «εμπόδιο», η συνέχεια θα τους βρει απέναντι σε μια εκ των Ρέιντζερς, Μπράγκα, Αϊντχόφεν και Μαρσέιγ, με τον Αθανασίου να προτιμάει την πρώτη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x