Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Απαραίτητο το 3/3 για τον Παναθηναϊκό - Με προβληματίζει ο ορισμός του Μπέμπεκ»

Ο Νίκος Αθανασίου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, για τον στόχο του απόλυτου στα τρία επόμενα ματς. Τι είπε για τον VARίστα της Κυριακής.

Τα τελευταία νέα από την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» στάθηκε στο ζητούμενο της σταθερότητας, την οποία δεν δείχνει έως τώρα η ομάδα του Τερίμ και αναφέρθηκε στον στόχο του 3/3 στα ματς με Άρη (εκτός) και Λαμία (εντός και εκτός). «Η διάρκεια σε κάνει πρωταθλητή», υπογράμμισε.

Επεσήμανε ότι οι «πράσινοι» θα πετύχουν τον σκοπό τους εφόσον δείξουν αυτοσυγκέντρωση, αυταπάρνηση. «Αν έχει και έναν Ιωαννίδη σε beast mode, όπως χτες, δεν βλέπω το πώς θα πετάξει βαθμούς σε αυτά τα ματς», τόνισε ο Νίκος Αθανασίου.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν έχουν κάτι σοβαρό Ιωαννίδης και Μπερνάρ, οι οποίοι αποχώρησαν με μικροενοχλήσεις από το ντέρμπι με την Ένωση. Για το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές ο 70χρονος τεχνικός στο ματς με τους «κίτρινους», είπε ότι βλέπει να γίνονται το πολύ 2-3 ώστε να φρεσκάρει την ενδεκάδα. «Ίσως δούμε τον Παλάσιος, δεν τα πήγε καλά ο Βέρμπιτς», επεσήμανε.

Καταλήγοντας, σχολίασε ότι τον προβληματίζει ο ορισμός του Μπέμπεκ ως VARίστα στο Άρης-Παναθηναϊκός και ότι έχει σφάξει τον Παναθηναϊκό όπου τον έχει πετύχει και υπενθύμισε ότι τα ματς με Ολυμπιακό (διαιτητής) και ΑΕΚ (VARίστας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x