Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Αν συνεχίσει έτσι ο Τζούριτσιτς θα βάλει ευχάριστο πρόβλημα στον Αλόνσο - Είναι και ψυχολογικό του Ιωαννίδη»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην πολύ καλή κατάσταση του Φίλιπ Τζούριτσιτς, που μπορεί να φέρει μόνο θετικά στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη.

Ειδική μνεία στην καλή απόδοση του Φίλιπ Τζούριτσιτς, που αν συνεχιστεί μπορεί να προκαλέσει «προβλήματα» στον Ντιέγκο Αλόνσο για τον καταρτισμό της 11άδας του Παναθηναϊκού, έκανε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Τζούριτσιτς είναι από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Έκανε πέρυσι πολύ καλό ξεκίνημα, μέχρι τον Οκτώβρη, μετά δεν ήταν καλός, Ο ερχομός του Τερίμ τον πήγε πίσω. Έμεινε εκτός Euro 2024 αλλά δείχνει να είναι και πάλι σε πολύ καλή κατάσταση. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Αν συνεχίσει όμως έτσι, θα βάλει ευχάριστους πονοκεφάλους στον Αλόνσο, που τον υπολογίζει και στα φτερά, αλλά και στο 10, όπου υπάρχει μόνο ο Μπακασέτας», σχολίασε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν υπάρχει κάποιο όνομα αυτή την στιγμή που θα μπορούσαμε να πούμε ότι το «τριφύλλι» έχει προχωρήσει την απόκτησή του, είτε αριστερού μπακ είτε αριστερού εξτρέμ, με τον Πελίστρι να αποτελεί ποδοσφαιρική... καψούρα του Αλόνσο αλλά να αποτελεί πολύ δύσκολη περίπτωση.

Ο Αθανασίου τόνισε πως, εδώ που έχουμε φτάσει, είναι λίγο ψυχολογικό το θέμα με τον Ιωαννίδη αλλά και πως τα ευχάριστα έρχονται από το μέτωπο του Τετέ, ο οποίος έδειξε στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ότι είναι σε πολύ κατάσταση.

Και σημείωσε ότι αν ο Βιλένα βγει εκτός 11άδας των «πράσινων», δεν θα γίνει λόγω του λάθους που έκανε με την Μπότεφ, αλλά με μια σειρά πραγμάτων, ενώ άφησε ανοιχτό ποιος εκ των Τσέριν ή Μαξίμοβιτς θα πάρει την θέση του.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x