Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Αξιόπιστος στα δύσκολα ματς ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο, να τον δούμε τώρα - Μια αλλαγή στην 11άδα και αν…»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις δύο διαφορετικές εικόνες του Παναθηναϊκού έως τώρα και ποια περιμένει κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά και στο πλάνο του Ντιέγκο Αλόνσο.

Για… διπρόσωπο Παναθηναϊκό έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, με αφορμή όσα έχουμε δει έως τώρα από την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο και το επερχόμενο ματς με τον Πανσερραϊκό.

«Για πρώτη φορά ο Αλόνσο θα έχει άπαντες τους παίκτες στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Σήμερα έριξε το βάρος στην τακτική και σε κάποιες αυτοματοποιημένες κινήσεις και ψηλά και χαμηλά στο γήπεδο. Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια ο οργανισμός συνολικά να περιμένει ένα ματς όπως αυτό με τον Πανσερραϊκό με τόση ανυπομονησία και υπάρχει λόγος. Στα ευρωπαϊκά ματς ο Παναθηναϊκός είχε ανταγωνιστική εικόνα, το πρόβλημα του ήταν τα παιχνίδια με μικρότερους θεωρητικά αντιπάλους. Στα δύσκολα ματς, ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο ήταν αξιόπιστος. Περιμένουμε να δούμε τι εικόνα θα δείξει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δεν προβλέπονται αλλαγές στην 11άδα του «τριφυλλιού» για το κυριακάτικο ματς πέραν ίσως μιας, του Ουναΐ αντί εντός εκ των Μπακασέτα ή Μαξίμοβιτς.

Ενώ, σε μια εκτός Παναθηναϊκού… περιεχομένου επισήμανση, ο Αθανασίου χαρακτήρισε τους Ριβάλντο, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζάχοβιτς ως τα τρία μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα, από το 1990 και μετά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x