Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Αδίκησε τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός, έτσι θα περάσει την Μπότεφ - Βγάζει αυτοπεποίθηση ο Τετέ»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM πως ο Παναθηναϊκός θα αποκλείσει την Μπότεφ, έκανε ειδική μνεία στην ψυχολογία που δείχνει να έχει ο Τετέ και εκτίμησε ότι θα έρθει μίνιμουμ ένας εξτρέμ.

Με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπότεφ Πλόβντιβ στη ρεβάνς, παίρνοντας και την πρόκριση, όπως σημείωσε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αδίκησε τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός χθες, βάσει εικόνας και απόδοσης. Το 2-1 αφήνει ανοιχτά τα πάντα, αλλά αν είναι σοβαρός και αποφύγει τα παιδικά λάθη, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει την πρόκριση. Είναι μια κανονική ομάδα η Μπότεφ Πλόβντιβ, ο Κερκέζ θεωρώ ότι θα μας απασχολήσει στο μέλλον, έδειξε διαβασμένος, η ομάδα του εκμεταλλεύθηκε και την αλλαγή ψυχολογίας. Αν στη Βουλγαρία είναι σοβαρός και στο κομμάτι της εκτέλεσης, ξαναλέω ότι θα περάσει», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην πρώτη συνέντευξη του Τετέ όντας, πλέον, «πράσινος», κάνοντας λόγο για δηλώσεις που βγάζουν αυτοπεποίθηση από πλευράς Βραζιλιάνου και σημειώνοντας ότι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Ο Αθανασίου επισήμανε ότι περιμένουμε σίγουρα τουλάχιστον έναν εξτρέμ ακόμα, με την περίπτωση του Πελίστρι δεδομένα να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, εκτιμώντας ότι αν μπορεί να αγοράσει τον Ουρουγουανό ή κάποιο αντίστοιχο «όνομα», θα το κάνει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x