Stoiximan Super League

Αθανασιάδης: «Αφιερώνω το βραβείο MVP στον γιο μου, αν δεν ήταν αυτός θα τα είχα παρατήσει»

Ο Γιώργος Αθανασιάδης αναδείχθηκε MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και αφιέρωσε το βραβείο αυτό στον γιο του, τονίζοντας πως χωρίς αυτόν θα τα είχε παρατήσει.

Η ΑΕΚ πήρε μια σπουδαία νίκη, αφού με σκόρερ τον Ελίασον στο 90'+1' επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιώργος Αθανασιάδης, που αναδείχθηκε MVP του αγώνα λόγω των αρκετών καίριων επεμβάσεων που έκανε, εξέφρασε την ικανοποίησή του και αφιέρωσε το βραβείο στον γιο του, τονίζοντας πως χωρίς αυτόν θα τα είχε παρατήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μεγάλη νίκη για την ομάδα, όχι για μένα. Ό,τι ήταν να κάνω το έκανα για να βοηθήσω να πάρουμε τη νίκη. Έκανα κάποια λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν κρύβομαι. Όλοι οι παίκτες κάνουν λάθη.

Ήθελα να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου για τη νίκη. Δεν χρειάζεται να δώσω απαντήσεις, πέρσι και πρόπερσι η χρονιά μου ήταν καλή. Έκανα κάποια λάθη, το θέμα είναι πως ξανασηκώθηκα και βοήθησα την ομάδα. Ο κ. Αλμέιδα βοηθά όλους τους παίκτες γιατί όλοι κάνουν λάθη.

Είναι πολύ σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να κρατάμε χαμηλά το κεφάλι γιατί υπάρχουν ακόμη οκτώ σημαντικά παιχνίδια. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, στα καλά και τα άσχημα, εφόσον είναι εκείνοι χαρούμενοι, είμαι κι εγώ.

Αφιερώνω το βραβείο στον γιο μου, τον Ιωακείμ, γιατί αν δεν ήταν αυτός θα τα είχα παρατήσει».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x