Stoiximan Super League

Ασχολούνται με τα μεταγραφικά στον Ατρόμητο, αλλά…

Μπορεί οι εκκρεμότητες στον Ατρόμητο να είναι πολλές μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μένουν αδιάφοροι με τα μεταγραφικά ζητήματα.

Για πολλές ομάδες η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή, όχι όμως για τον Ατρόμητο, που όχι μόνο δεν θα τελειώσει από τα μέσα Απρίλη, αλλά η βαλίτσα αναμένεται να πάει… μακριά.

Συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή έχει το τελευταίο ματς για τη Super League κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αλλά σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τελική του θέση στην τελική βαθμολογία, αφού εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης για τους τρεις βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί για τα επεισόδια με την ΑΕΚ. Κι αυτό δεν θα είχε καμία σημασία αν οι Περιστεριώτες δεν είχαν ελπίδες για τη συμμετοχή τους στα play-off.

Εκτός από τις δικαστικές εκκρεμότητες, ο Ατρόμητος έχει και αγωνιστικές, αφού πλέον πρέπει να αρχίσει να κάνει και πλάνα για το Κύπελλο Ελλάδας για τους αγώνες με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου δεν γίνεται να μείνουν αμέτοχοι και στα μεταγραφικά ζητήματα, αφού ο ανταγωνισμός είναι έντονος και θέλουν να προλάβουν στόχους που έχουν βάλει στο μάτι κι άλλοι στην Ελλάδα.

Ένας παίκτης που όχι μόνο έχει απασχολήσει, αλλά η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολο να χαλάσει είναι αυτή του Νικολά Ντιγκινί από τον Πανθρακικό που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ταιριάζει στα «θέλω» προπονητή και τεχνικού διευθυντή, ενώ και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό. Από εκεί και πέρα, το όνομα του Λουσέρο έχει έρθει εσχάτως στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο αυτή του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Παρ’ όλα αυτά, ενδιαφέρον δεν υπάρχει μόνο για τις προσθήκες, αλλά και για τις αποχωρήσεις, καθώς συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών (που έχουν και συμβόλαιο) δεν μπορούν να αισθάνονται και τόσο ασφαλείς για την ερχόμενη σεζόν.

Για τις ανανεώσεις τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού υπάρχει θετική εισήγηση για τους Λαζαρίδη, Μπρίτο, Σουμπίνιο και το μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Τέλος, σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει και το μπάτζετ, εκτός από την ευρωπαϊκή η μη συμμετοχή της ομάδας τη νέα σεζόν, είναι και ο τομέας των πωλήσεων, αφού θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξουν για τον Βασίλη Μπάρκα (ήδη έχουν φτάσει διερευνητικές κρούσεις), αλλά και για τον Κυριάκο Κυβρακίδη.

Είναι αυτονόητο ότι όλων αυτών, προέχει και η οριστική έκβαση των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τραϊανό Δέλλα.

Κουστέρης Παύλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x