Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Συμφωνία με Μούμο - Ναυάγιο με Τέγιαν, στρέφεται σε άλλη περίπτωση για φορ

Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε σε συμφωνία με τον Μίκι Μουνιόθ (ή αλλιώς Μούμο) για την ενίσχυση στον άξονα, την ώρα που προέκυψε πρόβλημα με τον Κάι Τέγιαν και οι Αρκάδες στρέφονται σε άλλον φορ.

Η μεταγραφική περίοδος πάντα κρύβει εκπλήξεις… Και στον Αστέρα Τρίπολης μπορούμε να πούμε πως το διαπίστωσαν αυτό, αφού ανάμεσα στις πολλές μεταγραφικές υποθέσεις που τρέχουν χάλασε και μία που έμοιαζε βέβαιη.

Ο λόγος για την περίπτωση του Κάι Τέγιαν, ο οποίος όπως είχατε ενημερωθεί ταξίδεψε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή τους στους Αρκάδες. Υπήρξαν ορισμένα προβλήματα της τελευταίας στιγμής και οι «κιτρινομπλέ» δεν προχώρησαν στην απόκτησή του. Ασφαλώς, υπάρχουν έξτρα επιλογές στον σχεδιασμό και θα ενεργοποιηθεί άμεσα μία από αυτές.

Την ίδια ώρα, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Μίκι Μουνιόθ ή απλώς… Μούμο, όπως τον φωνάζουν. Ο Ισπανός χαφ αγωνιζόταν στην Μπούργος, έχοντας γεμάτη σεζόν και πλέον όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν. Κάπως έτσι, ο Αστέρας αποκτά έναν μέσο, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας στον άξονα. Είναι πολύ πιθανό δε, να βρεθεί ακόμη και τη Δευτέρα (01/07) στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x