Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Πρώτη με όνειρα… Ευρώπης

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν, κάνοντας όνειρα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τι είπαν Μίλαν Ράσταβατς και Δημήτρης Μποροβήλος.

Ξεκίνησαν τα… βάσανα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση με το βλέμμα στη νέα σεζόν, με τις βλέψεις όπως δήλωσαν ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μποροβήλος και ο προπονητής, Μίλαν Ράσταβατς.

Διότι έθεσαν τον πήχη ψηλά και στον Αστέρα Τρίπολης καλοβλέπουν το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο, θέλοντας να το διεκδικήσουν μέσω του νέου φορμάτ που θα περάσει στα playoffs (θέσεις 5-8).

«Επειδή μιλάμε για την πρώτη μέρα της προετοιμασίας να αναμένουμε αρκετές αλλαγές. Θα υπάρχουν σίγουρα 6-7 προσθήκες ποδοσφαιριστών. Είναι λογικό να μην είναι όλοι εδώ πέρα διαθέσιμοι. Κάθε νέα σεζόν είναι μια νέα πρόκληση για μας. Θα προσπαθήσουμε να θέσουμε όσο το δυνατόν πιο υψηλούς στόχους. Επειδή έχουμε την παρακαταθήκη της περσινής χρονιάς πρέπει να πατήσουμε πάνω σε αυτή και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.

H πέμπτη ευρωπαϊκή θέση κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, όχι μόνο για τον Αστέρα, αλλά για οποιαδήποτε ομάδα έχει αυτή το στόχο. Βέβαια θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βγούμε στην 5η θέση και να πάρουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο»
, τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.



«Ο στόχος του Αστέρα είναι κάθε χρονιά να πηγαίνουμε ψηλότερα. Άλλες φορές το πετυχαίνουμε, άλλες όχι. Την περσινή χρονιά λίγο έλειψε να μπούμε στα Play Off και βγήκε πρώτοι στα Play Out σε ισοβαθμία με τον Πανσερραϊκό. Στόχος μας είναι να πάμε ψηλότερα. Είναι και μια ευκαιρία η φετινή χρονιά, τόσο για τον Αστέρα, όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες να διεκδικήσουμε ακόμα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, λόγω της κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό. Έτσι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια πολύ καλύτερη ομάδα για να διεκδικήσουμε αυτή τη θέση», ήταν τα λόγια του Δ. Μποροβήλου.

Στην πρώτη συγκέντρωση των «κιτρινομπλέ» ήταν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Αϊντίν Ρέτζιτς, Νικολάι Άλχο, Παναγιώτης Τσιντώτας και Νικολάι Άλχο, ενώ αναμένεται να επιστρέψει για να ενσωματωθεί ο Χουάν Μουνάφο που όπως ενημερωθήκατε από το sportfm.gr ανανεώνει το συμβόλαιό του. Φυσικά, αναμένονται ορισμένες ακόμη επιστροφές από έξτρα άδειες που υπήρχαν αλλά και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x